- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareeka
csendes tag
válasz
speedbump #111 üzenetére
A fórumtémás dologgal egyetértek, de reméltem, hogy többen fognak írni...
A játékok és alkalmazások között olyan dolgokat tárgyalok amik hasznosak lehetnek, és énis szoktam őket használni. Nekem tetszik a waves. Nem fejlesztésekről szeretnék itt írni, meg újdonságokról, hanem az installerből letölthető kis alkalmazásokról.
A mailben nálam idegesítő, hogyha kitörlök egy levelet, akkor 2 perc múlva megint ott lesz, ha megnézem gépen a leveleimet, akkor szintén ott lesznek a kitörölt levelek. Ha gépen kitörlök egy levelet, akkor a Touch még mindig kiírja hogy új levelem jött. Nálam legalábbis.
Úgy gondoltam a gyári kivételt, ahogy leírtad, lehet hogy én fogalmaztam rosszul. Valószínűleg. Nevezhetjük másnak is, de szerintem ezzel nem hekkeljük meg, plusz azért is szerettem volna ezt kiemelni, mert nem egy hack,crack oldalt akartam létrehozni. Azt leírtam h elveszhet a garancia.
Az oldal tartalmi részét egyedül fejlesztem, de technikailag segítséget nyújt egyik barátom is.
És az utolsó mondatod elejével énis egyetértek, ezért hoztam létre ezt a lapot. Persze, hogy sokat kell fejlődnie, alig pár hete kezdtem el a semmiből.
Amúgymeg: lehet beküldeni bátran cikkeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest