Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
z01ee
csendes tag
nem olvastam vissza mi a 78 rongy de akkor mondok én jobbat.
haverom pokerezik neten es a bonuszpontjait amit csak azert kap mert x szamu jatekot lejatszott ipodra valtja be. mar az öve megerkezett , és plusz 1 et is mar megkapott, fekete szinü 60 GB os szines (a legujabb) tudomasom szerint 60 ezer ért adja.
mondanom se kell hogy még a dobozbol sincs kibontva...
u.h lehet fog vagy fogok még ide írni ha érdekel valakit....
más:amit lentebb irtam a sajat ipodomrol arra senki se tud vmi értelmeset? -
z01ee
csendes tag

[Szerkesztve] -
z01ee
csendes tag
Üdv! 4 GB-os iPod MINI-m van, és elkövettem azt a hibát hogy egy 'Hama' márkajelzésű fali usb konverter töltöre rádugtam pár alkalommal, ez után észleltem, hogy a számítógépre az ipodot rárakva, nem ismeri fel mint hardvert, hanem csak simán elkezdi tölteni.
Már próbáltam resetelni is, de nem használt. Ha valakinek van ötlete, azt szivesen várom, remélem hogy legrosszabb esetben egy kábel csere segíteni fog... (csak nem olyan kockák az applenél hogy végleg elromoljon az ipod egy rossz töltés miatt)...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest