Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Csak hogy tudd az Apple fanatikusok nagy része grafikus melót végez. Ebből kifolyólag szeretik 1mást hülyíteni és kismillió fake vagyis nem valós kép születik amik aztán az olyan naiv embereket mint te nagyon meg tudnak téveszteni. Nyugodj meg lesz érintőképernyős iPod viszont ahogy mondtam az szeptemberben vagy október elején várható és a szállítás is októberben kezdődik mivel elég sok függ a gyártástól.
Garantálom hogy amint tudok közelebbi belső hírt megírom és nem fogsz semmiről lemaradni. Én azt mondom, ha komolyan gondolkozol iPod vásárláson, akkor légy türelemmel úgy 1 hónapot és nem bánod meg. Szerintem senki sem gondolta komolyan hogy egy kapacitás emelés és 1-2 új software fícsörrel kiszúrják a szemünket. Jó a nano az más tészta. Mondjuk ott tévedtem mert a külső is változott. Nekem csak ezüstben jön be de nem az igazi. Viszont a Shuffle marha nagy húzás volt.
1 csipesz:=1 giga ... nem tom ki találhatta ki de nagyon nagy. A régi sony walkmanem távirányítója nagyobb volt :p
Szóval türelem új iPodot terem.
Megsúgom, én is majd megpusztulok kb 1 fél éve várok, lehet már 1 éve, egy iPhone nevezetű csodára.. pár hete a telefonomat is összetörtem, szoval időszerű lenne nálam is 1 bejelentés
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
1 csipesz:=1 giga ... nem tom ki találhatta ki de nagyon nagy. A régi sony walkmanem távirányítója nagyobb volt :p