- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Köszi, átnéztem őket, de ahogy olvastam, a gtkpodon kívűl más nem igen támogatja a videókat... Pedig nekem pont az kéne... MediaCoderrel kódolok általában mindent, és ha annok az iPodos verziójával átkódolok vmit, alap beállításokkal, akkor se engedi az iTunes felrakni... Vidómásolást akkor hogy lehet megoldani? Próbáltam QuickTime Pro Export files lehetőségével, ha Youtuberól rakok rá vidit, akkor megy, de nekem pont az lenne a lényeg, hogy sorozatokat rakjak rá, amik ugye XviDbe vannak, QT-hoz meg csak Mac alá van XviD plugin... Meghát a QT meg csak elindítja a kódolást, és nem látok semmi infót, hogy hol tart, stb...
Szóval a videókódolást, meg azt hogy vidokat rakjak rá hogyan ésszerű megoldani?Köszi: Ex
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest