Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Az én touch-omhoz másolás előtt át kell konvertálni minden videót mp4-gyé..
Ez használat és szokás kérdése, én a zsebben való tapogatást nem tudom elképzelni. A telefonomat is mindig kiveszem a zsebemből meg kioldom, hiába tudok számot váltani meg indítani-megállítani a telefon oldalsó gombjaival is. Esetleg a hangerőt, de az van a touchon is most már.
Ha így nézzük, és neked tényleg ennyire fontos a zsebben turkálás, akkor tényleg körülményes. De a zenék között keresgélni ezen a legjobb. Telefonban mindig is utáltam, hogy ID3 szerint rendez, aztán tíz percig kell gondolkozni - scrollozni, hogy meghallgassak egy számot, amit előzőleg még meg akartam hallgatni, de már elment a kedvem tőle..
Jó, igaz, hogy én is többet olvasok könyveket rajta, mint zenét hallgatok. De ez azért van, mert csak otthon szeretek zenét hallgatni.Háát, azért már elég sokan használnak érintőképernyős cuccokat, és szerintem az iphone/ipod touch már nem akkora exclusiviték. Meg rondák is, ellenben egy nanóról messziről kitűnik, hogy az egy ipod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dark Souls sorozat
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest