Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiky00
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!

Lenne egy problémám!Ami szerintem elég nagy.
Van egy iPod nanom 2GBos első gen.ez még nem baj
De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni 
Kérlek valaki aki talakozott mar valami ijesmivel vagy van valami 5lete akorr segitsen!!!KÖSZÖNÖM!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Bundle topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Óraátállítás
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a következő az annál inkább!!!és pedig nem indul!és azért mert láttam hogy milyen “jo” dolog a ipodlinux.aztán fogtam és rátettem.sajna!Azt csinalja hogy felkapcsol kijön az alma 2 mp-re aztan lefut a linux vagy mitcsinál és a végénél megáll és vége,és ezt irja az utolso három sorban(Kernel panic:VSF: Unable to mount root fs on 03:03)mi ez???hiába resetelem ugyanez történik.és még a pc-m sem ismmeri fel a ipodot.szoval semmit nem tudok vele müködni