Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
leewi
aktív tag
karcosság nem babrálás..
csak egyszerűen megtisztítod egy folyadékkal..mintha port törölnél csak épp ez karc..
jelen és legjobb tudomásom szerint semmi baja..az ok pedíg, hogy várhatóan megfogok szorulni az elkövetkezőkben és jobb félni..ill. hogy annyira nem tudom kihasználni..de mivel nincs igényed a fülesre így nekem azt külön is el kéne adni..vesződés stb. így 60 füles nélkül..
ja és persze megvan mindene..ill. ha igényt tartasz rá megegyezhetünk a gumitok ügyében is..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nincsenMitSe..
a karcos dologért azért nem aggódom mert sztem egy kis polirozó anya vagy valami hasonló és megjavul..csak időm nincs..
igaz, hogy avval kezdtem, hogy mennyit ér meg neked..de..mind1
tekintve a fülhallgatót és azt hogy mennyiért mennek manapság eme kis csodák..én kb. 65re saccolnám.. -
leewi
aktív tag
hi!
minden normális országban érvényes a garancia papírok nélkül is..természetesen nálunk nem
itt [link](jobb oldalt lennt About Your Support Coverage..írd be a serial-t) megtudod nézni, hogy meddíg garanciás ill. ha jól tudom akkor a szomszédoknál Öszterrájkba pl. érvényes így is a garancia..
ill.
a kérdésem mennyit adnál egy 4gb-os fehér nano-ért? szeptemberi, én vagyok a 2.ik tulaj..az első igen nem vigyázott ezért mondhatni karcos..de mértékkel, én már szereztem hozzá egy tokot..és még van hozzá apple in-ear is, ez:[link]
üdV
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mazda topik
- További aktív témák...
- - 73% A+ Thinkpad T14 / erős akku! gyárilag Magyar / 14" FHD / r5-4650u // 32/256G / +SZLA +GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Thunderbolt 4 kábel
- XIAOMI Mop 2 Pro+ robotporszívó
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest