Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Kanczy
veterán
asszem hagyjuk...
topic zárható -
Kanczy
veterán
-
Jam.
aktív tag
Na nem veszel nano-t?
-
leewi
aktív tag
karcosság nem babrálás..
csak egyszerűen megtisztítod egy folyadékkal..mintha port törölnél csak épp ez karc..
jelen és legjobb tudomásom szerint semmi baja..az ok pedíg, hogy várhatóan megfogok szorulni az elkövetkezőkben és jobb félni..ill. hogy annyira nem tudom kihasználni..de mivel nincs igényed a fülesre így nekem azt külön is el kéne adni..vesződés stb. így 60 füles nélkül..
ja és persze megvan mindene..ill. ha igényt tartasz rá megegyezhetünk a gumitok ügyében is..
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
nincsenMitSe..
a karcos dologért azért nem aggódom mert sztem egy kis polirozó anya vagy valami hasonló és megjavul..csak időm nincs..
igaz, hogy avval kezdtem, hogy mennyit ér meg neked..de..mind1
tekintve a fülhallgatót és azt hogy mennyiért mennek manapság eme kis csodák..én kb. 65re saccolnám.. -
leewi
aktív tag
hi!
minden normális országban érvényes a garancia papírok nélkül is..természetesen nálunk nem
itt [link](jobb oldalt lennt About Your Support Coverage..írd be a serial-t) megtudod nézni, hogy meddíg garanciás ill. ha jól tudom akkor a szomszédoknál Öszterrájkba pl. érvényes így is a garancia..
ill.
a kérdésem mennyit adnál egy 4gb-os fehér nano-ért? szeptemberi, én vagyok a 2.ik tulaj..az első igen nem vigyázott ezért mondhatni karcos..de mértékkel, én már szereztem hozzá egy tokot..és még van hozzá apple in-ear is, ez:[link]
üdV -
Kanczy
veterán
vennék iPod nano-t Mini beszámításával,illetve ha kijön,akkor ebben a topicban létrejöhetne az is,hogy valaki megveszi a minim és más eladná nekem a nano-ját,de tutira...mert nem akarnék lejátszó nélkül maradni,kéne a tutkó!
Az én minim 4 GB-os,amcsiból van,ezért garit nem hiszem,hogy lehetne használni...(én nem is kaptam meg a számlát,stb-t)szülinapomra kaptam rokonoktól!Karcot nem nagyon látok rajta,garit vállalok rá 1 hetet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Filmvilág
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell UltraSharp 27" QHD 2.5K 100% AdobeRGB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest