Aktív témák
-
Oldman2
Topikgazda
Kérdés: Milyen nem Apple Watch okosórák használhatóak iPhone mellé, amik jól működnek vele?
Válasz: A következő órák tökéletesen működnek:
Huawei Watch GT
Huawei Watch GT 2 (Értesítések, hívások rendben megjönnek, a hívást fogadhatod is az órán stb. Nekem teljesen bevált és a magyar karaktereket is teljesen korrektül kezeli)
Huawei Watch GT 2 Pro (másfél hét üzemidő lazán megvan)
Huawei Watch GT 3 Pro (tökéletes)
Huawei GT 4 (10 naponta töltöm)
Garmin Venu 3 (lehet telefonálni és megszólítani a Sirit. Üzenetekre válaszolni nem lehet, csak olvasni, illetve néhány egyéb funkciót csak Androidos telefonokkal tudnak)
Garmin Fenix 5x (meg vagyok vele elégedve)
Garmin Fenix 6 Pro (egy Ultra2 mellett)
Garmin Fenix 6 (egy Apple Watch 5 mellett)
Garmin Fenix 6s (hosszú üzemidő, szerintem teljesen jó óra, Apple Watch mellett szuper kirándulós óra)
Amazfit GTR 47 (minden jól működik)
Amazfit Stratos más néven Amazfit Pace 2 (minden funkciója működik. Több éves már, de még a 6-9 napos üzemidő most is megvan folyamatos kapcsolattal)
Xiaomi Redmi Watch 4 (minden jól működik, olyan mint egy Apple Watch)
Polar Vantage M
Lesznek persze eltérések annak függvényében, hogy az óra Android vagy iOS oprendszeres telefonnal van párosítva, valamit az egyik tud, mást meg a másik, de a fő funkciók nyilván mindegyiken működnek.
#Watch
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest