Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #166792 üzenetére
Beleböfögök én is.
Ha már Audi, akkor lehet nézegetni A2-őt (már ha kisautóban is gondolkozol). Soha nem rohad el (alumínium kaszni) és az 1.4 benzin motor a világból kimegy, elég megbízható. Kevés a biztosítás, adó, fenntartás. Ha kifogsz egy jót, évekig jó szolgálatot tehet.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #166821 üzenetére
Szerintem megelőzte korát a kaszniformával, az anyaghasználattal és mindennel. A megnemértett zseni.
radi8tor: Már nem kifejezetten drága. 700.000-tól már kifogható egész jó példány.
.Szaki.: Viszont elemet cserélni csak akor kell ha törik/töröd, arra meg ott a biztosítás/casco. Egy ugyan ilyen idős Golfot meg toldozgatsz, foldozgatsz, mert kb mindenhol elkezdi enni a rozsda. Aztán egyszer egy 50-es, máskor egy 30-as és így megy ez az idők végezetéig. Összességében nekem utóbbi a rosszabb.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Mit jelent a zabál? 6 liter? Mert kb. ennyit evett a kis polonk, ami ugyan ilyen 75lovas 1,4-es motorral volt szerelve. 1,4 PD TDI-t én sem vennek.
-
Lall
veterán
válasz b4zsi- #170312 üzenetére
Nagyon jó ez az oldal. Ezt használva valaki hozzácsap egy ketogén diétát biztos a fogyás.
Érdemes utána olvasni, nagyon jó tudományos alapokon működő diéta, ahol nem éhezel. A lényege, hogy 70% zsír, 25% fehérje és 5 % szénhidrát bevitelre kell beállnod. Kb. 2 hét utan kiürül a szénhidrát raktárad és ezután a zsírraktárakat égeti a szervezet. Egyébként nem fogyásra, hanem epilepsziás gyerekekre kezelésére lett kitalálva és 2/3 részuknél használt is, kígyógyultak belőle.
Én is úgy vagyok vele, hogy szerintem aki akar, az tud fogyni, tud időt szakítani a sportra. A többit kicsit mellédumának érzem. Nyilván van genetikus elhízás is, de ott is meg lehet találni a módot a fogyásra, csak jó szakember kell hozzá és a "beteg" részéről akaraterő. Én is hízékony vagyok, de mindig tudom mennyi az elég. Sosem engedem, hogy 95kg felé menjek. Egész egyszerűen nem érzem már olyankor jól magam a bőrömben, nehézkesebb minden. Na meg "igénytelenbbül" is néz ki az ember olyankor, márpedig azt a nők nagyrésze nem szereti.
-
Lall
veterán
válasz nitro16 #170339 üzenetére
Ennél azért árnyaltabb a kép, mert az elhízott ember minden csak nem egészséges. Nem azt írtam, hogy egy 85 kilós ember, aki pár kilót le akar dobni ezzel fogyjon.
Ketogén szint ellenőrzéshez pedig nem kell szúrni magad. Van hozzá tesztcsík, de ilyet tényleg csak komolyabb betegségeknél, orvos által ellenőrzötten kell alkalmazni egy sima diétánál, ha ügyes az ember simán betudja mindenki állítani magának. Ha pedig nem sikerül, akkor sem tettél kárt a szervezetedben, mivel már eleve azzal egészségesebben táplálkozol és ezáltal fogysz, hogy nem zabálod kétpofára a szénhidrátot és a cukrot. A csökkentett cukor, szénhidrát bevitel nem ördögtől való gondolat.
Nade mindegy is, ez is csak egyfajta diéta, csak kicsit tudományosabb (már ha létezik ez a fogalom ) talán mint a többi. Aki akarja kipróbálja, alkalmazza, aztán van akinek bejön és lesz olyan akinek nem.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
A Digi nem fogja venni, júniustól négy szereplős lesz a piac. 50Giga net 1000HUF, korlátlan beszélgetés +50 giga net 3.250.
"A hálózat kiépítése jelenleg is gőzerővel zajlik, az újonnan induló szolgáltató által licencelt 1800 MHz-es spektrum azonban biztosan nem teszi lehetővé országos elérésű szolgáltatás indítását.
A cég 2016-ban egy másik hatósági pályázaton is frekvenciához jutott a 3400-3600 MHz-es sávban, amin idén márciusban kezdte meg a szolgáltatást, szigetszerűen, kifejezetten a helyhez kötött vezetékes infrastruktúrát kiváltandó. A júniusban induló új mobilnet-konstrukció ezzel szemben már igazi mobil termék lesz, más kérdés, hogy - eleinte legalábbis - területileg meglehetősen korlátozottan használható."
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz B-L-A-C-K #170396 üzenetére
Nem megakartad kérdezni, hogy mit ért kartelezés alatt? Megelőzött. Ennyi.
Én azt nem értettem pontosan, milyen az mikor valaki Digi tornyokat lát. Mész az úton és egy nagy fényreklám jelzi épp milyen torony mellett haladsz el. Van közlekedési tábla is hozzá -> 200m Digitorony
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #170434 üzenetére
Ez az öltönyben jár a világ összes munkavállalója dolgozni picit bekattant nálad. Elenyésző az a szám, akinek öltönyben kell járni dolgozni. Miért kell ebből vallási kérdést csinálni? Mindenki járjon elegáns bőrcipőben dolgozni, mert az elegáns a sportcipő meg sportoláshoz van? Nem az a lényeg, hogy jól érezze magát az ember, praktikus, kényelmes legyen amit használ?
A rolleről leszállva kb. annyira vagy izzadt, mintha bementél volna tömegközlekedéssel vagy bicajjal vagy görkorival vagy a klímás kocsin kívül bármilyen közlekedési eszközzel.
-
Lall
veterán
válasz GALARDO #170634 üzenetére
Én is tegnap olvastam. Elég jónak tűnik. Az egy hónap próbát megnézem, aztán lehet váltja a Spotifyt, mert csomó olyan YouTube-os tartalom van fent (pl mixek, gyerekzenék), amik más stream szolgáltatónál nem.
Szerintem tarolni fog. 2.290 a családi prémium, amit hatan használhattok.
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #170641 üzenetére
Nálam tényleg a család kapja.
radi8tor: Reklámmentes YouTube, olyan tartalmakkal, amit máshol nem érsz el. Erre azért igen sokan vágytak.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #170645 üzenetére
Már mondtam. Hosszú mixek és gyerekdalok pl. De azt is említethetem, hogy a videók letölthetőek és offline tudja nézni a gyerek egy hosszú úton. Nem beszélve arról, hogy a család elég sok YouTube-ot nézn pl. Apple TV-n, így már reklámmentesen. Tudom, hogy egyéni preferencia kérdése, de nekem sokkal többet ad, mint a Spotify. Mondjuk nem csak a sima musicra fizettem elő, hanem a premiumra, ami 200Ft-al több és tartalmazza a musicot is.
Most próbálgatom, eddig elég egyszerű és nagyszerű.
-
Lall
veterán
válasz TechN7ne #170657 üzenetére
Szó nincs róla. Több szolgálatatásból áll össze eleve. Van a YouTube Music, van rá külön app is, olyan mint a Spotify csak több tartalommal, letölthető zenékkel, videókkal. A YouTube pedig reklámmentes videókkal, illetve van még az Originals, itt filmek és sorozatok vannak. Úgy látom egyelőre még magyar felirat nélkül.
Sukta 95: Nem kéne.
Na jó, abbahagyom, mert olyan vagyok, mint valami Google nagykövet, pedig én is rühellem őket, de ez a szolgáltatásuk most szerintem betalál.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz radi8tor #170682 üzenetére
Itt újra a Google nagykövetHidd el, nálad jobban talán csak én rühellem jobban a Googlet. Viszont ha van valami spam gyűjtő, lepattanó gmail reged, akkor próbáld ki. Szerintem tarolni fog.
Ja. Családtag hozzáadás egy email címen kívül nem kér semmit. Szóval még egy címet sem kell hazudni mint a Spotifynál.
Lakodalmas nálam sem játszik, de pl. meghallgatsz egy jó Sírásók számot a 90-es évekből.
-
Lall
veterán
válasz agabe #170790 üzenetére
Hidd el, tárt karokkal várnák az Applet más távolkeleti országok, pl. Tajvan. Picit lendítene a GDP-n. De erről szó nincs. Almát a körtével hasonlítasz.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170918 üzenetére
Nyilván kígyózó sorok lesznek az OTP előtt.
A magyarok nagyrésze OTP-s, mert csak. (Rossz becsípődés, falun csak ezt ismerik, meg a takszövöket) A másik része meg azért nem OTP-s, mert rühelli őket, mint pl én. És ha fizetnének se mennék át, nemhogy egy ApplePay miatt. Az ország 99,99999% asse' tudja mi az, nemhogy bankot váltson emiatt.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170936 üzenetére
Ahogy mondod, Mr. Racionalitás Le is sátorozunk a családdal holnap az OTP elé, hogy elsők között lehessünk a bankváltó ApplePay használók között.
-
Lall
veterán
válasz joey04 #170946 üzenetére
Az kibtt reprezentatív ám, hogy a PH-n az iphone topikban 3 ember bankot vált emiatt. Egyébként csak 5 évet kellett várni rá a bejelentés óta. Azzal semmi gond nincs. Nyilván most mindenki aki kivárta az 5 évet, fejvesztve rohan az OTP-be, bankot vált, lemondja a bankjánál a szolgáltatásait, hiteleit kifizeti és mosolyogva pittyegtet a telefonjával. Életszerű.
Ez egy kényelmi szolgáltatás. Jó ha van, de az emberek 99,999999%- azt se tudja mi ez.
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170952 üzenetére
Ha hiszed, ha nem az emberek nagyrészének nincs Apple Watch-ra pénze, de ha van is, nem az lesz az első, hogy rohanjon bankot váltani, ha épp nem OTP-s. Épp elég kötődése lehet a saját bankjához, hogy ne tudjon váltani még ha akar is. De nem is akar, kisebb gondja is nagyobb ennél.
Néha olyan, mintha a PH célközönségén túl nem látnátok. De még ennek a kis közösségnek is elenyésző részét érdekli pl. ez a dolog.
-
Lall
veterán
válasz lugosi #170960 üzenetére
Ha nem oda érkezik a fizetésed minimum 2000HUF a havidíj. Nyilván megér az ApplePay ennyit. Arról nem beszélve, hogy töltöd fel pénzzel. Utalgatsz A bankból B-be (szintén plus költség), hogy tudj így fizetni? Ez sem túl életszerű.
Nálam a kocsiban általában ott a bankkártyám. Biztos kényelmes lesz majd, ha csak a telefonomat kell érinteni, de valahogy csak kibírom nélküle, ha eddig kihúztam azt az 5 évet.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #170964 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy mindenki, de páran a PH közösségen túl nem nagyon látnak. Hogyan élnek emberek, milyen fontosabb dolgok vannak egy pénztárnál való fizetésnél. Már ha egyáltalán tudnak fizetni.
Giovan!: Ja. Eleget látott már tokba, tok mögé rakott bankkártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170967 üzenetére
Hogy lett volna a számládon 50k 2 hónapig, ha nem volt számlád? Hagyjuk már... Tényleg lerágott csont. Éljetek abban a tudatban, hogy az ország nem OTP-s fele fejvesztve rohan az OTP-hez az ApplePay miatt. Édes jó istenem...
-
Lall
veterán
válasz r3dsnake #170971 üzenetére
Már arra is kaptál választ előtte. Kényelmetlen, életszerűtlen pénzel töltögetni a B számládat egy kényelmi szolgáltatás miatt. Elengedhetjük.
-
Lall
veterán
válasz Gergőke88 #171024 üzenetére
Honnan veszed, hogy magyar cég üzemelteti?
Ha Dominikán élnék mindenképp magyar céget csinálnék utazásszervezésre, hiszen itt nincs adó, ott meg a legmagasabb a világon.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Mert az ujjaddal görgetsz (gesztusvezérelsz). Még csak az hiányozna, ha egy gusztustalan görgetősáv ott éktelenkedne.
Nem tudom milyen oldallal próbáltad, de itt ph-n és pl. indexen is ott folytatom a böngészést, ahol abbagyatam ha visszalépek és nálam nem tölt újra. Mindegy hogy a nyilakat használom vagy jobbra-balra suhintok. Újratöltés attól függ egyébként, hogy mi van a memóriában, hány lap van megnyitva...
-
Lall
veterán
válasz Sukta 95 #171475 üzenetére
Hol van az a 20km? Nem mindegy merről és hova kell bejárni. A Mikepércs, Vámospércs, Sámson felől bejárás nagyon szopás tud lenni reggel, főleg ha a városba vagy a város másik felére megy az ember. Nézd meg mennyire kényelmes és ez alapján (is) dönts, mert szerintem nagyon meg tudja keseríteni az ember életét, főleg ha gyereket is kell hozni-vinni.
Mindig panelben laktam, de másfél éve kertesre váltottunk. Kicsit több a (kerti) munka, de bőven kárpótol a többi jó dolog. Csend, grill, medence, fröccs, terasz, ...
-
Lall
veterán
Hogy adja el, ha volt rajta face id és nem tudják felnyitni?
Nekem két esetem is volt. Egyszer egy fesztiválról ellopták az asztalról mellőlem a 6S-t. Ujjlenyomat volt rajta beállítva. Észrevettem. Taxi, cég, gép, iPhone keresés. Láttam ahogy megy a telóm a villamos vonalán. Megcsörgettem vészcsörgéssel és küldtem egy üzenetet rá iCloudból, hogy a rendőrség úton van érte. Aztán láttam ahogy leszáll a villamosról és otthagyja. Kocsiba be (félrészegen ) aztán oda a helyszínre. És ott volt a földön.
Kollegám már nem járt ilyen jól. Párizsban egy hostelben ellopták tőle, se kód se semmi. Iphone keresés semmit nem mutatott (valószínű egyből kikapcsolták). majd kb. két hét múlva ránézett, mert az iCloudjába idegen fotók jelentek meg. Algériában kötött ki a teló és az iCloudjával használták. Lett sok szép fotó , de természetesen nem tudta visszaszerezni.
-
-
Lall
veterán
válasz icecave #171948 üzenetére
Persze. Logitechnek is van pl. ilyen terméke pl. Z207 , de van Harman Kardonnak is ilyen esetleg valamelyik bt hangprojector és akkor a tévéhez is van egy normális hangfalad.
Nekem személy szerint egy logitech bluetooth vevőm van és ez van a házimozira rákötve. Igaz rádiót nem így hallgatok.
-
Lall
veterán
válasz Gsx-rr #172135 üzenetére
Egy szó, mint száz... Egyelőre! szerintem sem alkalmasak még hosszútávú közlekedésre, de a folyamatos fejlesztések ez irányba mennek és szerintem belátható időn belül hosszabb távokon is használhatók lesznek. Addig van az, amit Totheground írt. Ezeknek az autóknak a nagyrésze városi közlekedésre van kitalálva. Már azzal nagyon sokat segítenénk a (nagy)városokon, hogy nem közvetlenül bent pöfékelnek az autók.
Én tavaly nyáron huzamosabb ideig használtam egy i3-at a Balaton-felvidéken. Nagyon megszerettem. Mindehova eljutottam vele a környéken, háznál töltöttem, soha nem voltam gondba, hogy jaj le fog merülni. Igaz viszonylag rövid távokat mentem, de nulla költséggel és szennyezéssel. Nagyon eltudnék képzelni egyet 2. (városi) autónak. Munkába, boltba, suliba, stb... járós. Ha pedig kiakarok menni a városból, ott a családi gép. Sajnos még sokan ezt nem engedhetik meg maguknak (egyelőre sajnos én sem ), de ha effelé menne a világ az nem lenne baj.
Szóval ez a kezdeti elektromos szárnypróbálgatás (nevezzük ennek) nem ördögtől való.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz madgie #172166 üzenetére
Ne viccelj már. Összehasonlíthatatlan a két dolog. Kutak száma, várakozási és töltési idő. Az Adriára pont nem azért megy az ember, hogy másfél órás pihenőket iktasson be. Gyerekekkel pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest