Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Ma kicsit szetneztem 2 nagyobb IT-s uzletben. Megnyomogadtam par dolgot. Tobbek kozt egy Macbook Pro-t, 2 iMac-et es egy Mac mini-t. Spacifikaciokat ismertem, szerintem e teren az atlagosnal jobban temaba vagyok a dolgokkal, de ugy voltam, mind droidon, hogy mindehez az eros HW kell...Hat nem. Utanna egy masik boltban egy Sony Vaio mar egyenesen gagyinak hatott..a rajta levo Win7-rol nem is beszelve
Allam ujra a foldon volt ezektol a gepektol. Az Apple-tol immaron masodszor (eloszor az i4 anyaghasznalata lepett meg, megannyi mas telefon utan is(Desire, 3GS, Omnia 7, HD7).
Aztan egy masik uzletben megnyomokadtam egy iPod nanot es egy iTouch 4G...ezekre is csak amultam. Eddig lattam meg oket es nyomogattam, de nem nagyon erdekeltek. Azok is nagyon minosegi cuccnak tuntek, az mar biztos. Azthiszem kezdek az alma fele kacsingatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest