- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
vans? #177429 üzenetére
2-3 évig minden nap 1-1.5 óra vakulás a papír fölött megtanulni. És akkor tudod valamennyire, azaz nézed a jeleket és megpróbálod összerakni belőle a szavakat.
Viszont ha megszokod és sokat látod, egyszerűen egy másodlagos természetté vallik és szinte olvasás nélkül, ránézésre megérted a dolgokat. Mondjuk ebben lehet, máshogy vagyok huzalozva, mint a japánok, mert sokkal gyorsabban tudok “átfutni” valamit, mint ok, ami vicces helyzetekhez vezet. Legutóbb, amikor költöztem, és elém tették az 5-6 oldalas apró betűs szerződést, mondta a nő, hogy 10-15 perc múlva visszajön. Mondtam neki, hogy várja meg, pár perc alatt végzek. Aztán nem kicsit lepődött meg, amikor tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged