Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz overclockerr #20740 üzenetére
A 64 bites verziót próbálod? Mármint azt próbáld, amilyen a rendszered (régen volt külön telepítő, most nem tudom van-e. Nekem i7, 64 bites rendszerrel simán felment, de úgy,hogy egy régebbit tettem fel, majd frissítettem).
-
Topikgazda
válasz overclockerr #20742 üzenetére
Nem az a gond,hogy a procid 64 bites, de a win amit feltettél csak 32? Valami ilyen akadás van a hibakódban is, ezeket gondold végig.
-
DanielK
addikt
válasz overclockerr #20784 üzenetére
a wined 32bites, de te meg a 64bitessel próbálkozol...
-
Kommy
veterán
Uninstallálj le minden Apple cuccot, majd gép újraindít, és próbáld meg újból a telepítést.
Nézd meg ,hogy ez telepítve van e: Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1 Redistributable Package ATL Security Update
Microsoft leírása: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az AMD procihoz nem kell telepíteni valami cuccost? Most komolyan, valami chipset cuccost, nézz körül.
Más: reggel feltettem i5-öt tölteni, zizzent egyet és levette teljesen a fényerőt (fixen használom). Csak az oldotta meg, ha bementem beállításokba, és ott kicsit húztam a csúszkán). Hiába, azért 6.1béta2 sem az igazi még
-
Blaise
veterán
válasz overclockerr #25675 üzenetére
Sok
A leggyakrabb használt programok már i5 kompatibilisek.
-
Ragnar95
félisten
A nagyobb alkalmazások nagy része már 16:9-es, de még van pár, ami 3:2-es, de folyamatosan dolgoznak azoknak az átírásán is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
privacy99
senior tag
Nekem a 220 alkalmazásomból kb. 4-5 jelenik meg kicsiben. Szóval a lényeget már átírták. És hetente-kéthetente kap 1 app i5 frissítést, tehát olyan 1-2 hónap múlva nálam mindegyik jó lesz kb.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Nálam már csak az iGO primo EEU 3:2-es a fontosabbak közül, mert az AppShopper is i5-re átírva fog visszatérni.
Szóval a magyarok maradtak megint a világ mögött kullogva.A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
válasz overclockerr #25680 üzenetére
Én annyit biztosan nem fizetnék rá, ha csak nem nagyon régi a 4S-ed, illetve nem státuszszimbólumnak kell.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz overclockerr #25797 üzenetére
2-3 nap.
-
Fr3eWar
őstag
válasz overclockerr #25797 üzenetére
Ez attól függ, hogy mikor készenlétben van, kikapcsolod-e a wifi-t bluetooth-ot és 3G hálózat helyett 2G-t használsz. Ha igen akkor 70-80 % simán.
Ha nem akkor 50% kb. -
Ombi5
őstag
válasz overclockerr #31000 üzenetére
Ovet fogom benne hasznalni mikor kell. Csak mobilon van netem : 2x500Mb
-
erdoke
titán
válasz overclockerr #31433 üzenetére
Talán az 500 Ft-os ajándékért felajánlott tábla csoki nem túl vonzó...
A legjobb aláírás a héten
-
ZooLee
senior tag
válasz overclockerr #31433 üzenetére
Most azt várod, hogy egy óra alatt (kvázi rögtön) legyen valaki, aki nem tud ellenállni a csokinak, vagy azt, hogy mindenki írja be, hogy "Bocsi, én nem tudok segíteni"?
Türelem. Ha lesz valaki, jelentkezni fog. Ha meg nem, akkor sajnos más forrást kell keresni...
-
Kapanyél
őstag
válasz overclockerr #31446 üzenetére
Marcel Walvisch - Feeling Alright Nyilván nem az a minőség, mintha FLAC-ban lenne közvetlenül a CD-ről grabbelve.
A másik már nehezebb, azt valószínűleg egyszerűbb megvenni, mint 3 órán keresztül keresgélni.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
vadászcsiga
félisten
válasz overclockerr #31450 üzenetére
overclockerr
Miért nem FMA-zol kicsit, meg lenne a 2 szám legálisan. Feltéve ha van iphone-od.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz overclockerr #31475 üzenetére
iPhone alkalmazások topikban a free my apps-ra keresve mindent megtalálsz róla.
-
spawn21
veterán
válasz overclockerr #68769 üzenetére
Még nincs akkor különbség. Ha jó áron jutsz az 5- höz, akkor simãn. Még sokáig jó telefon lesz
s24U+15p
-
veterán
válasz overclockerr #68769 üzenetére
főleg, ha a touch id nem érdekes számodra, akkor sima 5 teljesen jó. A kamera sem számít?
3njoy the Lif3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz overclockerr #68773 üzenetére
Igen.
Chereiose: Valószínű elég lesz, de az i5 ne hasonítsd az 5S-hez abban már 64-bites proci van, és egyre több dolog fogja támogatni...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz overclockerr #68773 üzenetére
Minőségbe mekkora a különbség?
5S nem kopik, a fekete i5 meg ha nem vigyázol rá igen. Én amondó vagyok hogyha újként veszed a telefont akkor 5S-t vegyél mert i5 és 5S között nem sok a differencia újnál árban. Viszont használ fronton már nagy, annyit meg nem ér az 5S, legalább is nekem nem. Én most adtam el az i5-öm, de nem azért mert ne lett volna elég bármire, hanem mert 17 ezer ráfizetéssel veszek majd új 5S-t, annyit meg megér nekem is. Viszont ilyen +50 ezret már nem adnák ki érte.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz overclockerr #183933 üzenetére
A "jóval drágábbak"-nál kapsz + 1 év szavatosságot, ezek a hivatalos viszonteladók.
Ahol 50-100 kitudjamennyi ezerrel olcsóbb, azokra csak az alap 1 év jótállás lesz.
Eladás szempontjából rengeteg bukta lesz rajta. ha most megveszed hivatalos viszonteladótól rendes áron (~290-ért), 1 év alatt alsó hangon 100 ezret buksz rajta, de lehet keveset mondtam.[ Szerkesztve ]
-
Thewent12
aktív tag
válasz overclockerr #183935 üzenetére
Szerintem elég az egy év, ha másfél, két évre veszed. Ha valami baja van az nagy eséllyel kijön az első évben.
-
kchris78
veterán
válasz overclockerr #183935 üzenetére
pedig hasznalttal lehet igazan nyerni, azok is siman garisak es jo reszuk tok / foliaban volt. es mivel pont ok is eladasra "szanjak" hogy keveset bukjanak rajta vigyaztak ra ezerrel. azert ez nem egy auto hogy szinte kiderithetetlen hogy milyen allapotu belul a kopoalkatreszek halmaza! ha lecsekkolod a telot es mukodik akkor eleg jo esellyel mukodni is fog. egy ellenseg van ha megusztattak de nagy uszas utan hamar beall es tonkremegy.. a szenzort meg kell nezni.. illetve eredeti szamla legyen hogy ne tiltsak le. de ahhoz kepest amennyire a hasznaltautok piaca porog (mire kideritened milyen az allapota ha ovatosabb vagy addigra elviszik) itt se kockazat se ertekben nincs az a szint...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz overclockerr #184060 üzenetére
Inkább i7 mint 6S, én is azt használok most, jelenleg tökéletesen használható, jós nem vagyok, de 2 évre elvileg elég, árakat is csak jósolni tudok akkora, ami kb ~50-60 ezer.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz overclockerr #184062 üzenetére
Újat biztos nem vennék, főleg nem ~160 ezéért, én ~100-ért vettem 1 hónapja, gari nincs rá, de semmi baja, na meg alaplapon/ujjlenyomatólvason kívül az alkatrészek is fillérek hozzá ha baja lenne.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz overclockerr #184060 üzenetére
i7 inkább.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tothjozsi96
addikt
válasz overclockerr #203392 üzenetére
Szerintem a 2. év az már kicsit nyögős lesz, de tulajdonképpen igen.
-
nozs23
addikt
Bármivel el lehet lenni az igényeid függvényében.
A RAM miatt inkább Plus verziók között nézelődnék, ha nem gond a méret. -
Arcképgyáros
Ha P9-cel elvoltál akkor i7 sem lesz probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Arellig
tag
válasz overclockerr #203396 üzenetére
van 8plus illetve xs max
-
nozs23
addikt
válasz overclockerr #203396 üzenetére
7-8 között szvsz nincs érdemi differencia. XR elég jól eltalált készülék: +1GB RAM, sokkal jobb kamera és üzemidő a másik kettőhöz képest. Ha hosszútávra tervezel érdemes átgondolni.
-
eventus
veterán
En most csereltem sony xz1 compactrol 7-re. Jobb lesz ez hoszu tavon
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
xhege
veterán
válasz overclockerr #321253 üzenetére
Ha teheted mindenképpen fogj kézbe egy Maxot mielőtt döntesz. Jelentős a különbség szerintem.
-
jeni
félisten
válasz overclockerr #321559 üzenetére
lehet spigen üveget venni amibe 2db van és az közel 7500Ft
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz overclockerr #321559 üzenetére
Vegyél ilyet! A működési módból fakadóan ezt nem tudod rosszul feltenni. Ebben is 2 db van egyébként:
https://www.alza.hu/mobile-origin-screen-guard-iphone-14-13-13-pro-uvegfolia-2db-applikator-d7730041.htm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest