Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz feddel #219315 üzenetére
A Call Recorder végeredményről majd beszámolhatnál, kb másfél éve nem találtam meg a jó megoldást.
(#219317) galuska9
Szerintem rosszul tudod, szinte minden nap sikerül egy-két rögzített beszélgetésbe bonyolódnom.(#219321) stvnppp
Egyszerűen kipróbálható, nem kell internet elérés a Google Maps (offline térkép) útvonal tervezéshez. -
baloo79
tag
válasz feddel #219315 üzenetére
Részemről köszi az ötleteket! (Mármint hogy külön mappába a céges, és eü-dolgokat, stb.)
Valami hasonlót gondoltam ki én is.
Már egy ideje tervezek átállni Androidról, és én is rengeteg ilyen "tippes-trükkös" videót néztem már meg. Most már csak attól teszem függővé az iPhone-vásárlást, hogy mit mond a melóhelyem az e-SIM-re.
(Eddig még nem kaptam választ... )(#219316) szekra
vagy az offline navi szarban hagy a sivatag/város közepén.Valahol Barstow környékén voltál?
[ Szerkesztve ]
-
keram2009
tag
válasz feddel #220445 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám van/volt. Bárhonnan vettem üveget jobb felső saroknál elengedte a fólia és levegőbuborékos lett. Igaz nem üveg, de Galaxy s8 on is screenknight fóliám volt és iphonra is van fólia náluk. Én ezt vettem. [link] . Lassan 3 hónapja van, nekem bevált eddig.
-
mtomi95
senior tag
válasz feddel #227319 üzenetére
Hát igen...Nálam a My Girlfriend-nél a saját nevemet írja ki, de ha rábökök akkor a listában ott van magyarul: barátnő és annál a résznél már tényleg az ő neve van.
Régen még 6S-en működött a ki a barátnőm vagy hívd a barátnőm a Siriben. Próbáld meg így talán...Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mazsiii92
aktív tag
válasz feddel #230258 üzenetére
Én Spotifyt, Netflixet családi csomagban használom, fotókra Google Photos van, ami 100 gigás, és amellett, hogy elég jónak találom őket, még olcsóbban is kijövök, mint amit az Apple kínál. Én biztosan nem váltok.
Viszont sok ismerősöm van akik bővített iCloudot és Apple Musicot használnak, nekik akár jó deal lehet.iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
tboldi
nagyúr
válasz feddel #230258 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. Az iCloud és az Apple Music pont egy ezres havonta (hallgatóként), TV-re nincs szükségem, az Arcade viszont tetszik, de jobban szeretem egy évre előre kifizetni, így jövök ki a legolcsóbban.
12*3350=40200 vs 1*18990+12*(299+699)=30966
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz feddel #232026 üzenetére
Hát ha ezt meg is valósitod és összekötöd, garantálom hogy kitéped az összes hajadat
Az iOS és az iPadOS elég degenerált módon működik biztos vagyok benne hogy tizedannyira se leszel produktiv, mint egy hagyományos laptopon
Plusz ahogy nézem az iOS nem tud ilyet, csak az iPadek [link]
-
evo87
őstag
válasz feddel #233618 üzenetére
https://stylebolt.hu/moshi-integra-usb-c-lightning-kabel-asztroszurke.html
Én ilyet használok.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
balinlin
senior tag
-
GreenGoblin
őstag
válasz feddel #240198 üzenetére
UAG-nak vannak jó strapás tokjai, Pitaka MagEZ Pro bár itt a gombokat nehéz megnyomni vagy Phone Rebel tokok amik nem túl nagyok és védik is a telefont. De ott vannak a lz Otterbox, Griffin survival tok is. Ezekkel nem nyulaz melle.
Nekem a Pitaka volt ezek közül meg a Griffin és most a Phone Rebel. Az utóbbi jött be a legjobban. Nem lesz tőle bumfordi és mégis véd.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest