Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz haxiboy #257571 üzenetére
Pont tegnap jött meg nekem egy ilyen töltő Igaz csak ma reggel tettem rá a telefont, de nekem rendesen tölti a sima 13 Pro-t. 30 wattos fejen van és egy Nillkin Camshield Silky magnetic tok van a telón. Az biztos, hogy csak sima Qi töltőnek ismeri fel, de pumpálja bele a naftát.
-
DGery
aktív tag
válasz haxiboy #259708 üzenetére
Én LastPass-t használok, de az ingyenes alkalmazásban az egyplatformos tiltás miatt kénytelen leszek váltani, mert azokra a funkciókra amiket én használok az ingyenes csomagok bőven elégnek bizonyulnak. Nézegettem, összehasonlítottam a dolgokat, olvastam elég sok cikket és itt a fórumot is (és ha valamilyen oknál fogva a későbbiekben szükségem lenne mégis egy prémium csomagra pl családi megosztás miatt), akkor mindent egybevetve a Bitwarden jött ki győztesnek.
Érdemes másnak is számításba venni, hátha az általános felhasználásainak megfelel.by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
addikt
válasz haxiboy #261953 üzenetére
N26-ot emlékeim szerint így készítettem (ingyen), de hozzánk nem postáztak. Így ismerős címére kértem a kártyát és ő továbbította nekem. Nem virtuális, de kiválóan működik, jó az app, (bár nem számít, de) jól néz ki maga a kártya, azóta is ingyenes. Egy próbát megérhet.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz haxiboy #268888 üzenetére
Köszönöm,
Eddig csak a Spoty volt meg a YouTube premium, de hiányzik egy Spotify féle szolgáltatás újra és emiatt gondolkodok az apple music mellett, ha majd meglesz az Iphone, mondván akkor a gyári szolgáltatás lenne hozzá.#trebrona és lugosi,
Nektek is köszi!Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
volvoguy
addikt
válasz haxiboy #268905 üzenetére
Ebből amúgy igazad van mert hogy belerakták ezt a százalékos kijelzést sokan ezen pörögnek. Igazából csak az érdekelt van-e lényegi különbség ha 5 W-tal vagy ha 20 W-tal töltöm vagy kizárólag a ciklusok számítanak
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Scarletiel
senior tag
-
jlaci74
aktív tag
válasz haxiboy #273542 üzenetére
Ezt a fajta véleményt sosem értettem. Én androidról jövök, de nem azért mert bármiféle gondom lett volna vele , egyszerűen vonzott az újdonság varázsa... Mindig is prémium készülékeket használtam ( Samsung S sorozat ) , legutóbb rövid ideig egy S22+ -t, előtte 3 évig S9+ -t és soha semmilyen fagyás, lassulás, bug nem hátráltatott, ill. nem ösztönzött váltásra. Váltás/vásárlás előtt sokat olvasgattam itt az IOS-ről és volt bennem kérdőjel rendesen ...
Aztán elvitték a 22+-t, még megvártam a 14 széria bemutatóját, de a Pro ára már elhagyta a valóság talaját számomra, így lecsaptam a még éppen régi áras 13Pro -ra.
Akku idő látványosan veri a 22+-t, kompaktabb a mérete , prémium érzet ok... ,
de pár hét használat után egetrengető világmegváltást nem érzek, pedig vettem egy Wach SE-t is és most egy Macbook-ról pötyögök az ökoszisztéma miatt, de maradjunk annyiban, hogy itt sincs kolbászból a kerítés ...
Nyilván még ismerkedni, hangolódni kell a témára és remélem később én is maximális megelégedettséggel nyilatkozhatok majd az Apple ökoszisztémáról.
Picit hosszú lett, de amiért belekezdtem az írásba: én sosem jelenteném ki hogy nem veszek / vennék androidos / iphone telefont, az ilyen véleménynyilvánítás számomra elfogult, szemellenzős látásmód. -
norbi93
senior tag
válasz haxiboy #273611 üzenetére
Mi a szerver környezet? Mert nekem is volt ilyen, hogy bizonyos készülékekről ment a 2gb+ fájl, másokról meg nem. Próbáltam egymás mellé owncloudot és nextcloudot is telepíteni, még ott is volt eltérés viselkedésben. Nálam végül a 64 bitre átállás oldotta meg a problémát véglegesen, de persze ettől még előjöhet más környezetben
-
Micsurin
nagyúr
válasz haxiboy #276272 üzenetére
Az AccuBattery újkora óta fent volt az S10-en, az elmondottak alapján a gyári számláló is csak saccolgat a ciklusok alapján. Szvsz jobban tartotta magát ezeknek a fényében.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Imi1981
veterán
válasz haxiboy #278517 üzenetére
Hogy mi? Sosem csinált ilyet amióta használom, hogy lehagyja az első betűt ! Én nagyon örülök, hogy végül visszakerült és frissítik is. Jó lenne ha lassan olyan lenne mint droidon és akkor tökéletes lenne számomra. Ez [kép] hiányzik hogy a betűk alatt ott legyenek a karakterek amit hosszan nyomással el lehet érni. Ez sokat dob a kényelmen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Napelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest