Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz bozsozso #292381 üzenetére
Gyorsan átpörgetve a két HOWTO-t, én még ezeket mondanám:
A TrueTone és a FaceID funkciók ellenőrzése (kijelzőcsere után sokszor nem működik)
A Vezérlőközpontban a fényerő csúszkán hosszan nyomva feljön egy olyan képernyő, ahol a TrueTone ki/be kapcsolhatósága azonnal látható. Ha nem jelenik meg ilyen gomb, akkor ez a funkció nem működik.A kamera ellenőrzése, egy fehér lap lefotózásával.
Volt már olyan készülékem, amit nem ellenőriztem meg vásárláskor és egyes fotókon foltosodás volt mindig ugyanott.Én vittem magammal külső akkut és egy arra dugható IKES wireless töltőt, a töltési módok ellenőrzésére.
Ha van rá lehetőség, 3uTools vagy coconutBattery által kiolvasott akkuállapot nem árt.
A legeslegfontosabb, hogy az iCloud-ból ki legyen a készülék jelentkeztetve!
Ez egy gyári állapotba történő visszaállítás után, az első Restart után azonnal kiderül, mert ha nem volt, akkor az ELŐZŐ iCloud fiók adatait kéri a készülék.A csavarok állapota is sokat mondhat, ha "gyanús", akkor a készülék volt szervízben (vagy legalábbis meg volt bontva).
-
xhege
veterán
válasz bozsozso #292381 üzenetére
Én a szolgáltatós telefont biztosan elfelejteném. Max akkor jöhet számításba, ha feltöltőkártyás konstrukcióban vették egyben kifizetve. Ilyen értékű eszközök esetén, hiába az "örök garanciát vállalok letiltás ellen" ígéret (szerintem a világ legnevetségesebb mondata ez). Ha letiltják, mert csak a telefonszámláját nem fizeti az előző tulaj, akkor bukó van. Több éves polgári peres eljárást meg nem hiszem, hogy bárki szívesen vesz a nyakába.
Szerk: Látom Oldman2 kolléga megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz bozsozso #305699 üzenetére
Puding próbája az evés.
Meddig tartana beállítani az eszközeiden és megnézni?
Sztm ezzel nem tudsz semmit elrontani, de egy tapasztalattal előrébb lennél.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
burgatshow
veterán
válasz bozsozso #305699 üzenetére
Még mindig nem az Apple ID-tól függ, hanem attól, hogy az egyik ill. a másik készüléken mit állítasz be elsődleges szolgáltatónak a naptár és a névjegyek szinkronizálásához a Beállítások - Naptár alatt ha a rendszer biztosított naptár alkalmazást használod és a névjegy szinkronizációt csak arra a szolgáltatóra engedélyezed, amelyikbe menteni szeretnéd...
-
-
Bondix
tag
válasz bozsozso #310577 üzenetére
15 pro és pro max ami 120 Hz a sima 15 és a plus az nem.
A 15 pro max jobb kemera és jobb aksi idő az biztos.
De én nagyon nem érzem ezt a 120 Hz dolgot, hogy olyan nagy hude lenne őszinten, hogy az miatt váltana valaki.
A dynamic island szép látványos dolog a működése de ha nem lenne az se zavarna engem őszintén. Semmi praktikus dolgot nem találtam eddig benne.[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
válasz bozsozso #310577 üzenetére
Szerintem 100K különbség nem elhanyagolható tényező.
A dinamikus sziget valakinek bejön, de előfordulnak esetek, hogy épp ezért nem lép feljebb 13-ról az illető.
A 120Hz is hasonló ügy, nekem például a 60Hz-es kijelző már nem pálya. Egyszerűen lesokkol, még a minőségi daraboknál is úgy érzem, mintha folyamatosan laggolna a rendszer. Fizikálisan “bántja a szemem”.
-
bostone
addikt
válasz bozsozso #310587 üzenetére
Azért a helyedben benéznék egy műszaki kereskedésbe, hogy mennyire kell a 15 vagy nem.
A 13-as sorozat tartósabb akkuval érkezett, mint a 14. Az Apple szerint a 15-ök a legjobb hosszútávú megoldások jelenleg ebből a szempontból. Választható opció az akku töltési szint.
Ez sem elhanyagolható érv.@ADAM1337:
Nekem eddig nem jelentett problémát a lyuk vagy a noccs a kijelzőn.
Szerintem a szigetet is meg tudom majd szokni, ha eljön az idő. -
ittakary
nagyúr
válasz bozsozso #314166 üzenetére
ilyenkor felmerül a kérdés: nem lenne egyszerűbb szó szerint ugyanezt elküldeni nekik kérdésként? Mivel leszel előrébb, ha itt hozzá nem értő emberek azt mondják, hogy "megkapod a kedvezményt" - amikor pedig odamész pont az ellenkezője lesz...
Van email címük, van telefonszámuk, szerintem nem kell félni tőlük, nem harapnak. -
félisten
-
Topikgazda
-
Jocohun
tag
válasz bozsozso #316395 üzenetére
Heló. Igen lehetséges. Erröl láttam egy videot a youtubon ,hogy csinállják illetve pl ,hogy be mennek egy független szervizbe és ott kérik meg ,hogy eladás céljából csinálják meg 100 ra. Ha jól emlékszem még akkor T&T szerviz es srác figyelmesztetés céljából beszélt erröl illetve mutatta meg ,hogy pontosan ,hogy csinálják meg ezt .
-
sgeza
veterán
válasz bozsozso #318563 üzenetére
Elvi lehetősége is csak akkor lenne, ha egyezik a szabvány, illetőleg a műszaki adatok. A telefonban a 13,56 MHz-es frekijű RFID van, a parkolós, illetve egyéb beléptetőkártyás megoldások általában 125 kHz-es rendszerek (azon belül is inkább HID szabvány). Szóval eleve csak azokkal működhetne, amik 13,56 MHz-es rendszerek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bozsozso #319412 üzenetére
Az iPhone kényszerített újraindítása
1) Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőnövelő gombot.
2) Nyomja meg és gyorsan engedje el a hangerőcsökkentő gombot.
3) Tartsa megnyomva az oldalsó (ki-bekapcs) gombot.
4) Amikor megjelenik az Apple-logó, engedje el az oldalsó gombot.[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
válasz bozsozso #320341 üzenetére
Lehet Cetelemre vásárolta az illető?! Aztán ha nem fizet IMEI alapján azt is tilthatják... De ez csak kósza feltételezés....
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Rage47
veterán
-
-
M1995
aktív tag
válasz bozsozso #320970 üzenetére
Kontakt lapján a képe alatt ami vannak gombok:
Hosszan rányomok a mobile-ra, feldobja a listát a kontakthoz tartozó többi számmal, kiválasztom a home vezetékes legyen:
Érdemes airplane módban csinálni, különben rögtön hívni kezdene amikor kiválasztod és mai hálózatokon ugye szinte azonnal felépül a hívás.
További lehetőség még:
Kedvencekbe is rakhatod, vagy Parancsok appban gyorshívókat gyártani adott számra.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz bozsozso #321777 üzenetére
A Windows Store-ban tudod ingyen letölteni a HEIF plugint és 250 Ft-ért a HEVC plugint. Mindkettő pitiáner dolog, de főleg utóbbi. Viszont működik és mindkettő gyári Microsoft plugin.
Én maradnék ennél. Nem tudom milyen PC-d van, de ha van benne hardveres HEVC (vagy leánykori nevén H.265) gyorsítás, akkor egy sokkal jobb kodek és az erőforrást sem fogja emészteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest