- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
válasz
RazoR #120590 üzenetére
Én 1évig használtam i6-ot,nagyon jó telefon,viszont egy idő után elcsúszott a fólia az előlapi kamera és üveg között,majd 20cmről sajnos a sarkára pottyanva üvegfóliával igaz tok nélkűl megrepedt és meg is hajlott picit a bekapcsoló alatt.Ahogy meglátták hozzáertők állították,hogy a kis" eséstől tört/csavarodott meg,ezután elment a kedvem tőle taljesen.
Szóval én már csak azért is cseréltem mert egy sokkal masszívabb megbízhatóbb,gyorsabb,készüléket faragtak belőle igaz kicsi de mindenképp hasznos és kényelmes plussz funkciókkal,mostmár abszolút hibátlan újlenyomatolvasóval.Sajnos itt nem oszthatom meg örömömet és pozitív tapasztalataimat mert anno az i6 is nagyon-nagyon tetszett az 5s-het képest amikoris ugyanúgy lehurrogtak akkor is miatta most meg mind azt használja.Nem egy fórumos jelentette ki akkor,h már az i4 méretén sem kellett volna változtatni de 4.5"fölé soha nem váltanak.igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi mi 11 működő alaplapot keresek!
- Xiaomi 13 8/256GB Dual Sím Független 8K Kamera
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- iPhone 12 mini 64GB purple akku 98%, 5db tok, szép állapot!
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB, 91% aksi független + Nomad fekete bőrtok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest