- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
válasz
vmiki4 #70894 üzenetére
Köszönöm a redundáns információt, pont ezt írtam én is. Hozzászólásgyűlésnek jó volt.
sdforlife:
Ja, mert te vagy itt a mindent tudó Isten. Így már minden világos. Amit te mondasz, az úgy van. Attól függetlenül, hogy egy olyan dologról írsz, ami egyénfüggő és nem lehet objektíven tekinteni rá.
HUTCHDB:
Tedd azt. Talán még annyit érdemes megemlíteni, ha jól tudom az 5c az egyetlen iPhone aminek nincs semmi gyári hibája, de erről ugye senki sem ír, helyette ösztönöznek, hogy vegyél helyette kopó, jó néhány gyári hibával rendelkező fekete 5-öt, mert az fém és neked is az kell, drágábban, még ha nem is így van, akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged