Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

Sziasztok!
    Milyen készüléket, programot ajánlotok AirPlayre, AppleTV-n kívűl? AirPin Lite-ot próbáltam, Androidos box-al, egészen gyors a képek átvitele, de a képarány, nem az igazi. Fullscreen torz, Scale jobb de az igazi a Zoom lenne, ami arányosan húzná szét a képet, de fotóknál nem elérhető. Videók szaggatva mennek át, igaz 4K-sak. Pro is max 960P.
    Egyébként AppleTV-vel a képek teljes képernyősek, 4K-s videókat is szaggatás mentesen játssza le?
    Itt ha jól értem, azt írják, hogy az AppleTV direkt kapcsolatban van (mondjuk ezt nem tudom, hogy lehet) a készülékkel, a többiek meg a routeren keresztül. Illetve a Roku-t ajánlják, ami Apple által hitelesített készülék. Ilyen hitelesített lista jó lenne, de nem találtam.
    From my understanding the Apple TV receives the video directly from an apple device. Where as all the other options have to have the signal sent to the router then to the streaming device or smart TV. So Apple TV most likely will have a more stable signal.
    Consider the Roku too! It’s a apple-certified Airplay Video standalone device. I use the Apple TV for the main tv but for travel and guest rooms I use the Roku

Új hozzászólás Aktív témák