- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
radi8tor #201802 üzenetére
frissítések jönnek szépen, jelentem.
van App ami nem akar felmenni, de azokat is max kiváncsiságból nézném meg (AR cuccok). Két lépcsővel az aktual verzió után én még nem érzem, hogy ki lenne szorítva az iOS10
De persze nem vagyunk egyformák, de amiket én használok, Viber, Google cuccok, Banki appok, kamerás appok, Ebay, Ali, stb. hiba nélkül mennek.
A CiB-nél megvárom hogyha bejön az ApplePay akkor megy-e hiba nélkül. (A Wallet feldobta már a lehetőséget.) Ha igen, akkor még marad a 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest