Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
válasz
Gyurma_13 #157430 üzenetére
Én alapvetően "fordítva" használom az e-maileket
Nem az iPhone mail appjába gyűjtöm be a fiókokat. Helyette a gmail alkalmazást használom (ez azonnal frissül is, nem kell időzíteni a szinkronizálást). Abba is lehet különböző mail fiókokat használni és én jobban megszoktam a gmail felületet. Ezért nem tűnt fel eddig, hogy akkor "szét lehet válogatni" a gmail fiókokat hangjelzés szempontjából a mail alkalmazásban.
Nekem az Outlook csalódás volt, mert nehezen szinkronizált és valahogy megbízhatatlanabb is, lassabb is volt a Gmail-nél. Bár a naptár része nem rossz, de annyit nem ér, amekkora böhöm program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Update 05.22 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest