Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
Üdv. A következő probléma jelentkezett 2 hetes iphone 6s plus telefononnàl. Hivas fogadasnal illetve inditásnal neha befagy a telefon 10-15 sec es utanna müködik. 10.1.1 es szoftver van rajta. Hálozati, összes bealitas törlése utann is fenn àll a probléma. Hardveres vagy szoftveres lehet a probélma? Köszi
Just Ride KTM
-
petertoth10
tag
Az igaz ha nem gyári akku kerül i6-ba frissítés után letilt a telefon?
-
Arcképgyáros
válasz petertoth10 #150352 üzenetére
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
adott egy iPhone 6s és olyan problémám lenne vele, hogy 28% körül a telefon kikapcsol mintha lemerülne. A Battery Life-ban pedig egyszer azt írja, hogy az akkumulátor bad egyszer pedig good, tehát gondolom aksit kéne cserélni.
Volt valakinek hasonló problémája?
-
SidCorky
őstag
Miért nem tudom megosztani a mobilnetet? Rámegyek a személyes hotspot menüpontra, de inaktív a kapcsoló. Próbáltam be és kikapcsolt wifivel, de nem engedi
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
veterán
Felesegem ios keszulekere letoltott a netrol egy filet viszont nem tudjuk hova mneti le a telefon. Nem talalok ilyet hogy letoltesek, mint droidon. Probaltam rakeresni a file nevere is de ugy sem talal semmit. Tudna valaki infot adni? Thx
3njoy the Lif3
-
galaxys80
veterán
Srácok segítsetek ki légyszi. Nagy kakiban vagyok.
Az osztrák főnököm megkért, hogy tegyem újra az iPad-ét.
Pár napos icloud mentése volt.
Gondoltam semmi gond, gyári beállítások vissza, icloud mentés szintén vissza.
Na most az a probléma, hogy az icloud mentés minden beállítást és fényképeket vissza tesz, de az alkalmazásokat egyszerűen képtelen.
Megjelenik a szokásos visszatöltés jelzés, majd szépen sorban tűnnek el az alkalmazások.
Találkozott már valaki ilyennel?
Valami az appstore-al lehet probléma.
Segítsetek légyszives.
Az a vicc, hogy az appstore ikonján ott a 26-os szám, de ha belemegyek nem jelez semmi frissítést. -
delpiero77
újonc
Sziasztok!
Iphone 6-mat rádugom a gépemre hogy frissítsem a zene listám, szépen csatlakozik is, felismeri a telefont, erre mikor szinkronizálni szeretném, kidob egy ilyen hibaüzenetet:
"iphone nem szinkronizálható, mert a szinkronizálási munkamenet elindítása meghiúsult"
Ez az iOs 10-es frissítés óta van.. mitől lehetséges??
Előre is köszönöm!! -
Gsx-rr
veterán
válasz -Ben- #150332 üzenetére
Nalam mindenhol konnektor van!
Rakjak a konyhaputra egy elosztot ? Vagy az ejjeliszekrenyre!
Nagyon szep es esztetikus lenne!Hozzateszem most kihuzom a toltot mindig!
De amugy aki igy gondolkozik az aramtalanitja a tv-t,szamitogepet,ejjelilampat?
Szerintem azok tobbet fogyasztanak hasznalaton kivul![ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz delpiero77 #150360 üzenetére
Itt reszletesen le van irva minden!
[link] -
galaxys80
veterán
válasz univerzita #150362 üzenetére
De,ha nem tartalmazta, akkor, miért jelenik meg először az összes korábbi app a várakozás felirattal?
Aztán szépen eltűnik az összes.
iTunes-ba az összes valaha letöltött appja megjelenik nem?
Bakker ezt nagyon megszívtam. -
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!
Egyek barátomnak szeretnék segíteni...Ezt írja ki neki a telója amióta feissített 10.1.1-re.Nemtudja mit kell csinálni és én sem láttam még ilyet!1-1,5 hónapos iphone 7 128gb....Mi van ilyenkor?Nincs neki másik apple eszköz...illetve volt egy 5s amit összetörött.Köszönöm!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Kommy
veterán
válasz Szabikaa20 #150367 üzenetére
ez azért van mert lekezdte a Two-Factor authentikációt, majd pedig visszalépett a sima azonosításra és nem is meri fel ezt a fajtát az iPHone, annyit kell tenni, hogy újból bekapcsolni a Two-Factor authentikációt.
Settings / iCloud / Rányomni az accountra / Password and security / itt pedig bekapcsolni Two-factor
ezután rá kell nyomni a követésre és újra megadni a Passcode-ot lehet ugyn az mint a jelenlegi -
tomcsi23
veterán
Skacok, a számológép billentyűhangot ki lehet valahogy kapcsolni (a teló némításán kívül)
Nem tudom, melyik frissítéssel jött, de eddig nem hallottam, most meg itt pötyög....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
joey04
titán
Arra még most sincs megoldás, hogy ha személyes hotspotként használom az iPadet és egy iPhone-ra osztom meg a netet, akkor X perc tétlenség után ne kapcsolódjanak szét? Baromi idegesítő, az meg ciki, hogy most egy droidos telefont használva nincs ilyen gond, az nem bontja a kapcsolatot és ha egy óra múlva előveszem, akkor is csatlakozva marad az ipad-hez. Tudom a technikai hátterét, hogy az iPhone lekapcsolja a wifit takarékossági okokból ha lezárom és elteszem és így elveszti a kapcsolatot a tablettel, valamint, hogy ennek hatására az iPaden kikapcsolódik a tétlenség miatt a hotspot funkció, a kérdés az lenne, hogy van-e erre megoldás?
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz Szabikaa20 #150374 üzenetére
Szia,
Erre gondolt:
Még azt nézze meg, hogy a Beállítások/iCloud/Eszközök -ben csak az i7 szerepel vagy még a régi telefon is esetleg más.
Ha be volt neki állítva a kétlépcsős hitelesítés, akkor arra az eszközre küld egy 6 számból álló kódot és azt kellene ezen az eszközön hitelesíteni.
Ha a telefonszáma ugyan az mint volt, sms-ben is kérheti a kódot. Ezt a netes icloud fiokján tudja beállítani. De ha ez neki kínai, akkor csak a support tud rajtatok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Abban segítsetek légyszi, hol tudok áruházat váltani.
Bármit csinálok nekem a magyar áruház jön csak be. Viszont nekem az osztrák kellene. -
Conga
csendes tag
Üdv! Kellene egy kis segítség.Adott egy iphone 6 ios 10 feltelepítése után olyan probléma lépett fel,hogy a telefon kikapcsol és nem lehet bekapcsolni töltést se veszi,gépre dugva semmi.Voltunk vele kétszer szervízbe első alklalommal 2napig volt jó másodikra 1nap.Elvileg az akksival csináltak valamit,viszont ma bejelentették hogy a telefonnak vége,a szoftverfrissítés miatt.Hallott valaki ilyenről? Vagy mit lehetne tenni?Garancia nincs.
-
bigdady
nagyúr
Engem is az érdekelne miért nem tudok storet váltani? Nincs hozzá bankkártya rendelve és váltani nem enged kártya hozzáadás nélkül. Eddig ez nem igy volt. Változott valamikor?
[ Szerkesztve ]
-
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Segítségre/tanácsokra lenne szükségem. A feleségemnek jelenleg egy 4S van, amit a napokban szeretnénk lecserélni egy 5S-re. Ehhez szükség lesz egy sim cserére, ami előtt szeretnék egy mentést csinálni a telóról (beállítások,névjegyzék, sms-ek,stb.). Ha jól sejtem, ezzel elő is készítem az átköltözést egyik telóról a másikra. Mivel és hogyan kezdjem, illetve hogy érdemes csinálni a költözést?
Az 5S esetén valahol azt olvastam, hogy nem érdemes ios8-ról frissíteni, mert a későbbi verziók lassúak (nyilván, ha a telón már frissebb van, akkor tárgytalan). Jól rémlik vagy marhaságokat beszélek?
Én androidos vagyok, nekem ismeretlen az almás terep.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
hdanit610
aktív tag
válasz Gaben01 #150387 üzenetére
Nincs az 5S-sel gond iOS10 alatt sem, de tény, hogy a 8-cal nagyon fürge volt. A 4S-re az utolsó szoftver a 9.3.5 (nem tudom, hogy a nejedén mi van most), az 5S tovább van támogatva.
Mentést az iTunes nevű progival tudsz a leggyorsabban és leghatékonyabban csinálni a számítógépre közvetlenül, vagy iCloud fiókba, csak onnan hosszadalmas a visszaállítás. Mindent egyben lement, alkalmazásokat, sms-t, beállításokat, stb. Fontos, hogy visszaállításkor az 5S-en minimum az a verziójú rendszer legyen, mint amivel a biztonsági mentés készült, mert alacsonyabbra nem állítja vissza.
-
Gaben01
őstag
válasz hdanit610 #150391 üzenetére
Az általad is írt 9.3.5 van a 4S-en jelenleg. Már elkezdte az iTunes a mentést/szinkronizálást, sínen vagyok mint József Attila. Nagyon köszönöm a gyors segítséget neked is.
[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
anderledani
őstag
Az miért lehet, és hogyan orvosolható, hogy a 6S-em már több mint 200 mappát csinált a képeknek? Mindegyikbe csak pár kép van (ha gépre rádugom látszik)
Így egy kínszenvedés lenne leszedni a képeket.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
galaxys80
veterán
válasz univerzita #150395 üzenetére
A saját elvileg osztrák ID-vel vagyok belépve. De mégis azt írja ki, hogy ez az apple id csak a magyar áruházban használható.
Nem értem én ezt. -
-
bigdady
nagyúr
Használ vki nplayert synology nas-sal?
Hiába szkenelem a hálózatot nplayerrel nem találja a nasom. Minden más app illetve eszköz is megtalálja pedig. Manuálisan is hiába adom meg azt irja operation is progress de nem lép be rá.
(Még a router smb megosztását is látja pedig, de nas smb-t nem találja)De ha a nas fájlkezelőjével elinditok egy filmet akkor kiválasztható az nplayer és le is játsza probléma nélkül
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest