Hirdetés
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Tomate, Gomsadi
Az Apple eszköz beállítása a Google Sync használatára -
nagyúr
válasz Tomate #41492 üzenetére
Ezt a cikket elolvasnám: [link]
Sajnos, a cikk íródásakor AT&T-re ez vonatkozott, nem tudom, azóta változott-e: "AT&T-s készülékek esetén jelenleg nincs mód a hivatalos függetlenítésre. Elképzelhető, hogy ez a jövőben változni fog, de jelenleg egyszerűbb úgy kezelni a helyzetet, hogy nincs lehetőség az ilyen készülékek hivatalos, gyári függetlenítésére."
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Misi1979
őstag
válasz Tomate #41492 üzenetére
Úgy tudom az at&t nem függetlenít. Sehogy. Hiába járt le a hűségidő stb, ilyen szerződésük van az apple-vel. Ha jól rémlik, még bírósági ügy is lett belőle pár éve, de az at&t nyert.
Látom már mások is leírták, nekem annyi "háttér"infóm van, hogy az at&t és az apple kapcsolata elég szoros, anno a forgalmazás indulásakor elég erős volt az alkupozíciójuk a fenti eléréséhez.
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Blaise
veterán
-
nagyúr
válasz Tomate #41645 üzenetére
Nem igen érdemes spórolni pár ezer forintot kétes üzletekbe való belemenetellel, mert hamar lehet az embernek egy iPod-ja a telefonból sajnos. Lehet,hogy egy tanukkal aláírt adásvételi letiltás ellen ér valamit, de kb. 1-2 év alatt lesz belőle jogerős ítélet, aztán addig meg mit csinál szegény ember, aki csak egy telefont akart és azt használni arra, amire való.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
manchester85
veterán
válasz Tomate #41728 üzenetére
Oké, de ez évek óta így működik. Persze, értem, hogy mi vele a gondod, de azért is írtam az előző hsz-emet, mert úgy írod ezt a dolgot, mintha nem lenne jelen ez a probléma évek óta a mobilkommunikációban.
Én(köz)pont!
Be kell írni a gugliba, és kiderül. Gsmline-nál most 170 ezer.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
-
Ragnar95
félisten
-
Blaise
veterán
válasz Tomate #41733 üzenetére
Egyébként a szolgáltatós telefonoknál a garancia szempontjából nem mérvadó ami ide van írva, nekem is ugyanezt mutatja, pedig januárban kaptam "új" cseretelefont. Csak a garanciajegyen szereplő dolgok a lényegesek
Nem tudom, hogy mennyi kereted van a telefonra, de én biztos, hogy nem vennék ilyen lestrapált használt darabot.
-
Ragnar95
félisten
-
Blaise
veterán
válasz Tomate #41749 üzenetére
Nyilván számít a pénz, de szerintem egy ilyen beuházásnál már nem azon a +10e forinton kellene spórolni
Nem kioktatni akarunk itt, de általában az ilyen "minél olcsóbban iPhone-t" kategóriás emberek jönnek vissza később sírni, hogy a telefon egyszer csak dobálja a hálózatot meg a wifit, és jöhet alaplapcsere súlyos tízezrekért. Te tudod, hogy neked mi a fontos, tégy belátásod szerint
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
Tallin
csendes tag
válasz Tomate #42575 üzenetére
Szerintem még lesznek is. Nekem kb másfél év után tűnt fel, hogy edge-nél a bal oldalon jelzi a töltést, ha wifit, vagy 3g-t használok, akkor meg a jobb oldalon teker. Nem értem miért?! Lehet ez utóbbi kettő több helyet foglal a kijelzőn és az órának középen kell lennie ezért átcsúszik a másik oldalra?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tomate #42917 üzenetére
Lehet volt már, akkor bocsi, de kellene nekem valami olyan konvertáló program, amivel tudok csinálni emelkedő hangot. Ébresztőhöz kellene, mert annyira nem jön be, hogy rögtön úgy ordít, hogy vigyázzba vágom magam. Tudom van sok jó ébresztő app, de nekem a gyári tökéletesen megfelelne, ha valahogy tudnék emelkedő hangot berakni. köszii
Valamiért válasznak ment bocsi[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz Tomate #43456 üzenetére
Nálam is bármikor bekövetkezhet, de a szívás mértékét minimalizáltam a rajta lévő Griffin Survivor tokkal.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest