- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sonarr és Radarr
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- SCYROX V6 gamer egér
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
iLux
tag
Sziasztok!
Ti mennyire tapasztaltátok? A Jailbreak lassítja a telefont? Csak magába, mondjuk 8 repoval, meg egy Installoussal. Illetve ezek a régi módszerek, hogy langpack törlés, meg supercharged beválnak az új készülékeknél is (4,4S)?
-
iLux
tag
Akciós a GTA III az app store-ban. 0,79€, ennyiért a hülyének is megéri. Vennivinni
-
iLux
tag
iPhone 4 távolságérzékelő gondra mi a megoldás 5.0.1 alatt?
-
iLux
tag
Hello!
Calllock-hoz hasonló programot iPhone 4-hez 5.0.1 alá tudtok mondani?
-
iLux
tag
Sziasztok! iPhone 4-em van 5.0.1-es JB-s szoftverrel. A Beállításoknál van egy kis egyes értesítés, hogy van frissítés. Nem szeretném egyelőre frissíteni (JB miatt). Eltűntethető valahogy az az egyes?
-
iLux
tag
Sziasztok!
Eddig volt egy iPhone 4S-em, de most eladtam, mert JB-t szeretnék.4-es lesz elvileg. Mennyiben visszalépés a sima 4 a 4S-hez képest?
-
iLux
tag
Üdv!
Milyen appok halkíthatják vissza a zenehangerőt? Napok óta elég halk volt, de nem érdekelt, mert még így is elfogadható. Az előbb húztam neki egy kamerát, és visszanyertem a hangerőt. Mi lehet ez? (i4S 5.1)
-
iLux
tag
Sziasztok!
iPhone 4S-t már lehet 5.1-ről 5.0.1-re downgradelni?
-
iLux
tag
válasz
csusza` #46030 üzenetére
Én nagyon olcsó hátlapot+ digitizert vettem. (6 ezer volt a kettő)
A hátlapcserével megizzadtam, de nem lehetetlen. Türelem nélkül nem érdemes nekivágni. Az olcsóbbak is jól illeszkednek, de jobban kopnak. Visszanézve, nem vennék drágább hátlapot, mert passzolt az olcsó is, és sokat zsebrevágva sem kopott nagyon. Az olcsóbb digitizert annyiban éreztem meg, hogy zsírosodott a felület, és kilátszott a fény-és távolságérzékelő (fehér digitizert vettem)
-
iLux
tag
válasz
eladogeppc #46012 üzenetére
Mennyit ér most egy SGS 2? Én még 98-ért tudtam eladni másfél hónapja.
[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
válasz
eladogeppc #46008 üzenetére
Vannak új Geveyek iOS 5-höz, de egy legkisebb frissítés (pl 5.0.1->5.1) után is előfordulhat, hogy nem fog vele működni.
-
iLux
tag
válasz
eladogeppc #46006 üzenetére
Sokat számít.
Lehúzható értesítési sáv
iMessage
Hangerőgombbal lehet fotózni
Alkalmazások támogatásaPersze több újítás van, de nekem ezek miatt fontos.
-
iLux
tag
válasz
eladogeppc #46004 üzenetére
Telenor függő ugye nem létezik. Akkor vagy marad a Gevey, vagy keresel gyári függetlent.
-
iLux
tag
válasz
eladogeppc #45999 üzenetére
Geveyeseket minden újraindításnál újra kell függetleníteni, és az új szoftverekkel nem kompatibilis, tehát előfordulhat, hogy csak 4.x-el fogod tudni használni. Ha T-Mobile-os, vagy Vodafone-os vagy, érdemes inkább függőt venni.
ficere: Milyen készülékhez?
[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
Nem kevés pénzt fizettem ezért a ki******* telefonért, és még itt is szivatnának. Azért ez...
-
iLux
tag
Újonnan vettem a Vodafone-ban.
-
iLux
tag
válasz
__H4X0R__ #45947 üzenetére
Azt mondták, ha 1 éven belül gáz van, hozzam vissza a blokkal. Erre soha nem került sor.
Csak volt benne egy idegesítő piros led, ami jelez, ha töltés alatt van. Az elején szigszalagoztam, de mikor lejárt a gari, nekimentem fogóval
Nagyon sok eredetinek látszó replika van. Még a hivatalos Apple boltokban is vannak utángyártottak (persze ellenőrzött minőségűek), de ha ott kérsz gyárit, az tuti gyári lesz.
[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
válasz
__H4X0R__ #45942 üzenetére
Mint tudjuk egy rossz minőségű utángyártottól tönkremehet a készülék alaplapja.
Én a Vodafone-ban vásároltam egy utángyártott (Cellect) töltőt 1980 Ft-ért egy éve kb. még a 3G-mhez, azóta használtam 3Gs-eimmel és a 4S-el is. Hibátlanul működik, egy hete még láttam is ilyen töltőt a boltban.
-
iLux
tag
válasz
vadászcsiga #45934 üzenetére
Viszont nem ismeri fel az összes zenét, főleg a Magyarokkal nincs jóban.
-
iLux
tag
45-50
-
iLux
tag
válasz
Stalker-2572 #45815 üzenetére
Szerintem elsőkörben restore, utána szoftver frissítés/újratelepítés, ha attól se javul meg, valószínűleg cserés az alaplap.
-
iLux
tag
Üdv! Van egy kis gondom. Mint az a linkelt képen látszik, van egy értesítésem Viberen. Ha megnyitom az alkalmazást, látom, hogy van egy még el nem olvasott levelem,de a postaládám üres. Tehát szerintem olvasatlan levél nem létezik. Nem lehetne valahogy eltűntetni az egyest, mert zavaró. Azon kívül, hogy letörlöm és újrarakom, mert ha nem tudok jobbat, akkor az lesz. Köszi.
(i4S, iOS 5.1, JB nincs)
-
iLux
tag
Csatt az 1. igen. Helyesen ugyebár csat
A másik meg a nem kompatibilis iPod Touch-al[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
Ezt ma fotóztam iStyle-ban 4S-el, keressetek rajta KÉT hibát. Fail.
-
iLux
tag
Nem tudok szerkeszteni.
Milyen operációs rendszert használsz?
-
iLux
tag
Pár napja kérdeztem, mivel védjem az iPhone 4S-emet, és ajánlottátok a lyukacsos (mesh) védőtokot. Megvettem, eddig elég jó, köszönöm a tanácsokat. Remélem soha nem lesz rá szükség.
Kicsit látszik, hogy a némítógombot az i4-hez méretezték.
Nekem tetszik. -
iLux
tag
válasz
vadászcsiga #45502 üzenetére
Elnézést, kicsit félrefogalmaztam
Tehát ha órásnál kipolíroztatom, akkor az üveg nem fog bemattulni, és meg fog tisztulni a karcoktól?
-
iLux
tag
válasz
Barett 50cal #45498 üzenetére
Nekem bejön
-
iLux
tag
Szoftver miatt lehetséges, de hardveresen ugyanaz a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
iLux
tag
Üdv!
iPhone 4S-em van, de van egy olyan érdekes pontja, hogy (restore után is) van egy kis mikroakadás,a hogy elhúzom balra a keresőoldalra. Ha kiveszem a spotlight keresésből a pipákat, akkor abbahagyja, de könyörgöm, ne kelljen már ezt csinálni egy 4S-nél. Másnak is volt ilyen? Tudtok rá esetleg megoldást?
-
iLux
tag
Az illeszkedés pontos szokott lenni, persze itt a szerelőn múlik szinte minden. Ha összecsapja, vagy kontár, akkor akadhatnak a gombok, meg elállhatnak az illesztések itt-ott, de ha egy sokat látott profi kezei közé kerül, szép végeredmény várható.
Az akksi mérete iPhone-nál fix, szóval itt csak az elméleti MAh adat lehet nagyobb a többinél, de Én azt mondom, hogy itt is olyat kell választani, ami már több embernek bevált.
-
iLux
tag
Üdv mindenkinek!
iOS 5.1 alatt (JB-m nincs) van arra mód, hogy a naptáramat a Facebook naptárával szinkronizáljam?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával