- Fórumok
- Mobilalkalmazások
- iOS alkalmazások
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-06-07 15:56 Téma összefoglaló
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
catroot
veterán
-
norbi2010
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
drlovi
aktív tag
igen simánt ment, a gépen kell egy felhasználo jelszóval , és akkor azzal simán lehet kapcsolódni.
-
Ragnar95
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
bigdady
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
bull84ghia
őstag
-
bigdady
nagyúr
-
ajani
aktív tag
-
Chosen
addikt
-
lacy86
addikt
-
DanielK
addikt
-
Tibee86
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
adamssss
veterán
-
DanielK
addikt
-
Totheground
addikt
-
DanielK
addikt
-
DanielK
addikt
Én sajnos csak iPhone-ra tudok (Logitech), de az meg fut iPaden is. Egy próbát megér.

icecave: mennyire fogsz megkövezni a Due miatt?
Hogy szuperál?
Nálam a logmein vált be. Ingyen van, bár nekem csak arra kellett, hogy irányítsam a gépet, fut ipaden is és iphoneon is.
Illetve, ha márfeltetted egy gépre, akkor neten keresztül is egy böngészőből (bárhonnan) tudod irányítani az adott gépet. Ez jó, mert anyámnál néha kell segítség és akkor jól jön távolról besegíteni neki. Telefonon nem szeretem mondani, hogy hova kattintgasson, ráadásul még XPje van, amit már kezdek elfelejteni (emlékezetből nem tudom, hogy mi hol van, de ha ott vagyok előtte, akkor azért megy) 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hogy szuperál?
Illetve, ha márfeltetted egy gépre, akkor neten keresztül is egy böngészőből (bárhonnan) tudod irányítani az adott gépet. Ez jó, mert anyámnál néha kell segítség és akkor jól jön távolról besegíteni neki. Telefonon nem szeretem mondani, hogy hova kattintgasson, ráadásul még XPje van, amit már kezdek elfelejteni (emlékezetből nem tudom, hogy mi hol van, de ha ott vagyok előtte, akkor azért megy)