- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
merqree #40804 üzenetére
Amit írsz az igaz és hasznos, viszont nekem a kondibérlet, szolibérlethez ahol igazából tagsági kártyaként funkcionál a kártya vagy akár a libri hűségkártya nincs ilyen plusz tudás.
Egyébként az órán továbbra is működik a stocard applikáció benne az összes felcsatolt kártyámmal. Szóval amíg valami frissítés miatt nem döglik meg teljesen addig el vagyok.
-
törölt tag
-
-
-
Jaded
őstag
-
consono
nagyúr
válasz
merqree #39775 üzenetére
Én 3rd party FB appot használok 5-6 éve (droidon meg iOS-en is), de az ugyan úgy a FB authentikációját használja, a FB léptet be. Persze nyilván vissza lehet élni mindennel, de a hivatalos store-ból elérhető alkalmazásoknál, főleg amik évek óta léteznek, nagy a felhasználóbázis stb. kicsi a rizikó.
-
-
noorbertt
őstag
válasz
merqree #39587 üzenetére
Próbáld ki a iCloud -ot tényleg jó.
Vaultwarden (self hosted bitwarden) és másfél éve fizetett bitwarden után mondom.Csak akkor nem opció amikor linuxot használ az ember, akkor bitwarden. Illetve selfhost esetén ha ip+ port a cím akkor lehet zavar az erőben de bitwardennél is volt..
Szerintem ez nem off még
Jah és Win Hello-val megy gépen bár nem tudom hogy az jó e
-
Laslow
senior tag
válasz
merqree #39573 üzenetére
Ezek szerint manuálisan kell havonta nullázni?
Utolsó kis apróság, tudom, de lenne mit tanulniuk az Androidtól. Meg ergonómiailag sem nyerő megoldás egy kilométeres lista utàn alulra még értelmes menüpontokat tenni. Eszembe nem jutott volna végiggörgetni.Mindenesetre, köszönöm a segítséget.
-
válasz
merqree #39363 üzenetére
A már korábban [említett] Canary alkalmazás mellett rábukkantam még egyre, amin elérhető az olvasottság visszajelzése:
Ez pedig a letöltés helye: [Newton mail] -
Shyciii
veterán
válasz
merqree #39363 üzenetére
Azért nem támogatja sok program, mert senki nem tudja garantálni, hogy kapsz olvasási visszaigazolást. Ugyanis állítható a levelező kliensek nagy részében, hogy ne küldjön olvasási visszaigazolást, így hiába állítod be a te programodba, hogy kérsz, akkor se fogod megkapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest