- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Lehet rossz helyre írok, majd szóljatok ha off.
Van egy régi Ipad Prom (9.7), minden frissítve. Swiftkey-t használok és a problémám, hogy állandóan visszajön mondjuk messenger alatt az alap bill. Pedig a settingsben direkt ki is töröltem a gyárit, csak a swiftkey figyel ott! Hiába nyomkodom a jobb alsó billentyű ikont. Lemegy, majd visszajön a gyári. Rohadt idegesítő tud lenni. Néha gondol egyet és akkor darabig nem vált, hanem tudom rendesen a swiftkey-t használni.
Nem értem!Vkinek nincs hasonló tapasztalata? Szedjem le, rakjam vissza? Jó ideje csinálja (talán 14.5.1 frissítés óta), de most nagyon gyakran trollkodik a lelkem.
Köszönöm!
-
trobi28
addikt
Itt nem, lehet azért mert én Telekomos vagyok?
-
Noxy
veterán
válasz
jozdavab #36692 üzenetére
Próbálja meg ezekkel: [iPhonebackupviewer] [iBackupBot for iTunes]
-
jozdavab
tag
Halihó!
Nem vagyok apple user, szóval picit járatlan vagyok a témában, de a segítségeteket szeretném kérni.Ismerősömnek van egy Ipad air 2 je amit eddig ios 9 el használt.
Most hosszú idő után felfrissítette újabb verzióra.
Frissítés előtt csinált egy biztonsági mentést laptopra.A probléma: Használt egy régi jegyzetelős alkalmazást, ami már nem indul el új IOS alatt.
Tele van személyes adattal, amit szeretne belőle kimenteni, viszont már nem tud.Van-e akárkinek ötlete, hogy hogyan lehetne visszanyerni az adatokat?
1, Downgradelni nem lehet az állítása szerint, szóval az nem opció
2, Az app már nem is érhető el store-ban szóval a developernek se lehet írni
3, Szervízből elhajtották hogy nem tudnak segíteni
4, Egyetemen én tanultam némi swift fejlesztést tavaly, szóval eszembe jutott hogy Xcode al tudnék szimulálni egy Ipad air 2-t, ios 9 el (sikerült is), hogy arra felrakhassam backupból az alkalmazást, de ez sem működik, mivel egy android emulátorral ellentétben, csak egy korlátozott eszközt szimulálok, amiben nincsen store/backup meg ilyen funkciók.
Van akinek van bármi ötlete, ami esetleg triviális/könnyű csak nekem nem jut eszembe, mert nem ismerem annyira a lehetőségeket ios fronton?
Előre is köszi a válaszokat
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #36688 üzenetére
Facebook's iOS 14.5 privacy prompt will take weeks to roll out
"We'll start rolling out the prompt to iOS 14.5 users today, but we will roll out the prompt over the course of a few weeks, so not all eligible users will see the prompt right away," a Facebook spokesperson said. "We're ramping this rollout globally to ensure everything works as expected."
Még agyal a Facebook, hogyan etesse meg userekkel ezt az Apple féle tájékoztatási kötelezettséget. Addig nem követnek 14.5-ön. És egy-két hónapot még nyernek nem minden iPhone frissül 14.5-re azonnal.
Leaked Facebook memo reveals how advertisers will be impacted following iOS 14.5 release
Facebook and Instagram notices in iOS apps tell users tracking helps keep them ‘free of charge’
Amit adagolnak mesét, hogy ha elfogadod a követést azzal segíted ingyenes maradjon a szarjuk. Gyenge blöff, hiszen a Whatsapp 1 dollárt is azért törölték el, mert sokkal több pénzt szereznek a reklámozással.
-
SharpSA
veterán
válasz
GreenGoblin #36688 üzenetére
Én sem találkoztam még ezzel, sőt, ahogy írtam a telefonon teljesen üres az a menüpont, míg a táblán meg van ott pár app…
-
GreenGoblin
őstag
Valakinél beadta már a Face vagy a messenger hogy követni akar?
Nem úgy volt, hogy 14.5 után lehet tiltani, Eddig itt semmi nyoma. -
bostone
addikt
Stocard alkalmazást használtam éles bevetésen és felismerte a scanner a vonalkódot.
K…. jó kis cucc, sok hazai kártyát felajánl, amiről nem hittem volna, hogy bárhol is ismerős lehet.
Mindenkinek köszönöm! -
bostone
addikt
válasz
GreenGoblin #36683 üzenetére
Amiket szeretnék egy helyen tárolni, abból nem látok lehetőséget egyikre sem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
GreenGoblin #36683 üzenetére
Igen, van rá lehetőség, de elég kevés magyar app támogatja.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás amelybe az összes bevásárlókártyám rögzíthetném?
Ahol adott a lehetőség telefonnal fizetek, de a kártyák miatt a tárcámat is elő kell vennem, ezt szeretném kiküszöbölni.
-
majestic
őstag
A TV24-hez hasonló TV műsoros app-ot? Valamikor a legjobb volt, most már semmit sem ér: tele buggal, szinte orvérzésig reklámmal, stb…
-
GreenGoblin
őstag
A brave böngészőben a brave today működik valakinek? Nálam semmit sem tölt be.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #36672 üzenetére
Aztán arra is ráfogják a kritikusok, hogy visszaél és monopóliumot csinál.
SharpSA: telefonon sehogy, Sirinek is hiába mondod, csak ha itunes-ban csinálsz smart playlistet (őrület az egész)
Utánaolvasva a szívezés funkciót az apple arra tartja, hogy a made for you részben befolyásolja az algoritmust. Alapból úgy vannak vele, ha tetszik egy dal, add hozzá a library-hez. Én először akkor dobtam egy hátast, ha egy saját listádról törölsz egy dalt, akkor az repül a gyűjteményből is! Csak a 3 pöttyös menüből playlist szerkesztés alatt lehet úgy ahogy gondoltam. Eléggé más logikával működik a Spotify-hoz képest.
Apple Music topik -
SharpSA
veterán
válasz
GreenGoblin #36670 üzenetére
És ennek mi értelme? Mitől lesz jobb a guglinak, ha ezt teszi?
-
GreenGoblin
őstag
Érdekes hogy a Google blokkolja a PiP módot a Safariban mobil nézetes YouTube-nál viszont másik böngészőben simán megy. Pl. Brave, Chrome.
-
-
Céges mail fiókba érkező levelekről nem jön értesítés, van hogy órákkal később jelenik meg, amikor elindítom a levelezőt. Létezik mail figyelő, ami trillázik egy levél érkezésekor, esetleg olyan levelező (outlook?) ami minden beérkező levélről azonnal értesít?
-
SharpSA
veterán
Tudja valaki, hogy hol találhatók az Apple Music-ban a kedvencek? Azok a zenék, amelyekre “Szeretem”-ezt nyomtam.
-
Eliott
tag
Sziasztok! Tudtok olyan ügyességi platformer játékot ajánlani tabletre, mint pl PS-en a Celeste?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
A 'Google' alkalmazásnál az App Store-ban a jelenlegi frissítésnél (Verziótörténet) másnál is Hindi szöveggel írja a telefon a legutóbbi Update-et?
Valamit elrontottak valószínüleg. -
zzola
titán
Sziasztok!
Arról van valakinek infója, ha a Google Store-ban megvásároltam egy alkalmazást, akkor az érvényes másik platformon is? Név szerint a Yazio PRO-ról lenne szó.
Vagy a vásárlás nem platformra szól, hanem alkalmazásra?
Köszi. -
Imy
veterán
válasz
GreenGoblin #36637 üzenetére
Az Adobe Scannere nagyon profi, olyat kerestem.
Tudom tudja alapból, de nem tökéletes.
-
Wajk
addikt
válasz
tuzpenge #36648 üzenetére
igen, ezek mennek szépen. Vagy lépj be egy olyan AppleID-val az adott készülékre amivel már le volt töltve ez a két alkalmazás. Vagy a készüléken használt AppleID-val lépj be egy min iOS11-es készülékre és kezd meg a letöltést. Ezután már le tudod tölteni az 5S-re a legutolsó iOS10-es App verziót.
-
sztikac
őstag
Lehet, de hidd el, nem akarod te azt
Outlook-al eléggé random módon működik a szinkronizálás...
Legegyszerűbb ha egy böngészőtabban megnyitod az icloud.com/calendar-t -
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Adott egy i5 amin ios 10 fut és ez a legfrissebb hozzá. Szeretném rá telepíteni a vibert és a youtube-ot de nem engedi mert minimum ios 11 kell nekik. Van valami mód hogy mégis hogy feltegyem rá?
Köszönöm! -
xhege
veterán
Sziasztok!
Az iPhone telefonon lévő naptárat össze lehet szinkronizálni egy win laptoppal valahogy? -
sztikac
őstag
Szerk.: App Store link
-
Imy
veterán
Olyan programot keresek, amivel kamerával a készített képet PDF-be lehet menteni, azaz oldalakat tudok kamerával bescannelni. Ne legyen fizetős.
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! Használja valaki az MVM földgáz appot? Csak nekem nem nyílik meg egész nap?
-
pethYeti
addikt
válasz
GreenGoblin #36624 üzenetére
Próbáltam anno amikor megjelent, de szerintem a NetNewsWire sokkal jobb alternatíva.
-
GreenGoblin
őstag
Ha valaki keres egy jó RSS klienst akkor annak ajánlom az Otter RSS-t.
[link]
Végre egy app ami ingyenes, van benne dark mód, widget is van, minimalista, rendszeresen karban van tartva, nem tartalmaz tracker-eket, lehet exportálni-importálni is.
Behúztam az összes YouTube-os csatornát amire fel vagyok iratkozva, MobilArénát, meg még jó pár oldalt. Frankón működik.
Egy két módosítást javasoltam a fejlesztőnek azért. -
Sziasztok!
A létezik, hogy nem tudok rájönni, hogy hol kell az apple térkép navigációs hangját átállítani?
Esetleg, hogy ne olvassa fel az utcaneveketAngolul szoktam meg a navigációt, magyarul rendkívül idegesít.
-
SharpSA
veterán
"A telefon app előzményiben ott van, kivel mikor mennyit beszéltél, év, hónap, nap, óra, percre pontosan."
Ugye ez csak most valami vicc volt? Tudom mi van ott és sajnos csak részben igaz amit írsz. Androidon a több hónappal ezelőtti hívás is látszik, itt iOS-on meg nem. Hívás mennyiségétől függően talán 1 - 1,5 hónap. Sokszor kellene ez az információ, főleg amikor valakit vissza akarok hívni és több telefonszám van a nevéhez elmentve. Nem látom, hogy melyikről hívott utoljára. Sőt, legtöbbször azt sem látom, hogy egyáltalán hívott, pedig tudom hogy hívott...
-
SharpSA
veterán
Létezik olyan app, ami ha jön egy hívás, azt beírja a naptárba és utólag lehet látni kivel mikor beszéltem?
-
leslieke
Jómunkásember
Üdv,
Hogy lehet egy alkalmazás jelszavát mégis megjegyeztetni a rendszerrel, ha korábban azt nyomtam, hogy ne jegyezze meg? -
törölt tag
-
_ ĐanieL™
tag
Sziasztok,
ismer valaki iOS-re olyan tudományos számológép appot, ami programozható?!
Magyarán bizonyos képletek elmenthetők és a számításhoz csak a változók értékét kell megadni, nem kell végigpötyögni az egész képletet?!
Androidra ilyen pl: [link]
Sajnos iOS-re nem érhető elKöszi a tippeket előre is!
-
Syl
nagyúr
Akkor nem az app hibbant meg. (A ma reggeli iOS frissítést kezdtem gyanúsítgatni)
-
Syl
nagyúr
OTP Smartbank app másnál működik? Vagy az egész OTP döglött le?
Mert nálam nem megy az app. Betölt és csak pulzál a karika. iOS legfrissebb (14.4.2), app szintén, telefon már kapott egy hard resetet. -
GreenGoblin
őstag
válasz
nylontacsko #36605 üzenetére
-
nylontacsko
senior tag
válasz
GreenGoblin #36604 üzenetére
Működik, gond nélkül.
-
GreenGoblin
őstag
Másnál működik a Tubidy FM?
Temporary media errort dob mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest