- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Az IOS wordpress alkalmazással vannak igen komoly godjaim.
Nemrégiben tértem át androidról, valójában még párhuzamosan használom mindkettőt.
Vettem egy 6S plus készüléket, telepítettem rá a wordpress-t. Itthon üzemeltetett serveren fut a honlapom. Igen boldogan tapasztaltam, hogy bizony kifinomultabb, jobban használható az alkalmazás mint androidon. Csekély 1 hét után történt valami, és használhatalan lett az alkalmazás.
Nem jeleníti meg a médiatárban lévő képeket, sötét szürke ikonok vannak csak.
Nem lehet kategóriát hozzáadni.
Rendszeresen összeomlik és bezár az alkalmazás.
Androidon továbbra is minden működik!Ha valaki használja ezt a (hadd nem minősítsem milyen) alkalmazást) és tud nekem segíteni, kérem tegye meg!
Többször újra telepítettem, az egész telefont alapra állítottam, állítottam vissza mentésből, újként, nem segít
A legújabb 11.2.1 rendszer fut rajta. Jegyzem meg nem függ össze a frissítés időpontjával az alkalmazás használhatatlanná válása.
Kiegészítésként: A wordpress szerverein futó honlapok rendesen megjelennek, azok jól működnek!Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest