Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Nem tudom érdekel-e bárkit is, de kint van a ROME: Total War iPhone verziója az App Store-ban. Egyelőre elég bugos, de pár hónap múlva akár jó is lehet, ha addig reszelnek rajta.
-
tybsen
addikt
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni iMovie használatával kapcsolatban.
A cél az lenne hogy egy felvett hanganyag lejátszása közben az egész felvétel alatt mindössze egyetlen kép legyen látható. Valamit rosszul csinálhatok mert ha a hanganyag importálva van és utána hozzáadom a képet akkor csak 6 mp-ig látható a kép és le is vágja az egész videót hat másodpercesre tehát a hangfelvétel további részei nem halhatók.
Annyit lehet még csinálni amennyire rájöttem hogy lehet ide oda huzogatni hogy meddig lehessen látni a képet de így meg maximum 5 perc lehet.. valahogy nyomkodtam ezt azt akkor meg 34 perc lett az egész nem értem valamit biztosan rosszul csinálok.
Köszi szépen ha valaki veszi a fáradságot és megosztja a tudását hogy hogyan lehet 1 db állóképet beállítani a teljes videó hosszára.
eddig google keresgéltem, de hátha valaki tud mondani erre valamit gondolom elég egyszerű lehet a megoldás csak egyszerűen nem jövök rá. Köszi szépen! -
Ádám16
addikt
válasz
galaxys80
üzenetére

Viszont ha már így van, az Apple, mint legtöbbet érő cég a világon, nem tud hatni a dologra? Hagyjuk.Noxy: én sok képet utólag raknék fel iPadről. Itthon nem használom a telefonomat, máshol azzal fotózok, automatikusan mennek a képek felhőbe, és a legjobban készültet instáznám iPadről. De így nem tiszta az út.
-
dud998
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!

-
dud998
őstag
Sziasztok! Tudtok javasolni iPadre alternatívát az Instagramra? A mobilos app az nagyon trén néz ki.
Próbáltam kutakodni a neten, de nem sok sikerrel. Hihetetlen, hogy nincs iPadre optimalizált változat a gyáriból.
-
kagzer
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Akkor jó, elnézést kicsit olyan érzésem támadt mint amikor hifi fórumban kérdez valamit az egyszerű ember és nem erősárammal átütött kábellel köti be a hangfalakat

Szóval az nem automatika, én állítottam szándékosan az expozíció területét a kép sötétebb részére.
Csinálok egy képernyőfotót hogy néz ki a valóságban -
antocskin
tag
Tisztelt Fórumozók!
A Viberrel az alábbi problémával szembeültem:
Adott kettő telefon (iPhone8 és iPhone SE). Mindkettő telefonon ugyanazok a kontaktok vannak, mivel egy fiókhoz csatlakoznak, de csak az SE jelzi, hogy „xy csatlakozott a Viberhez”, a másik nem. Plusz érdekesség: ha a másik telefonon akarok ennek az új kontaktnak üzenetet küldeni nem ajánlja fel az üzenetküldést, olyan mintha nem lenne fiókja. A beállításokat átnéztem, mindkettő telefonon egyformák.Újratelepítés már volt, de ugyanaz...
Valakinek valami ötlet?

Köszönöm!
-
Elims
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
Szerintem a 4. is bomba lett.Ha nem itt olvasnám ezeket a sorokat,el sem hinném,hogy ez telefonnal lett fotózva. (Esetleg vmi komolyabbal,nokia 808.)
Tippetek sincs telefon--okostévé megosztó alkalmazásra?
Egy barátom a tv-jén szeretné megnézni a fotóit/videóit pendrive nélkü,közvetlenül telefonról.
Samsung tv-hez smart view azt tudom,de az más márkával nem kommunikál. :-/ -
MasterMark
titán
A Filmic Pro-nak van valami próbaváltozata?
-
kagzer
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én megvettem többet is és a legjobban ez vált be:
ProCamera. – Cocologics -
tuzpenge
addikt
Szerintetek érdemes megvenni a ProCam 5 progit? Van itt olyan aki használja és le is írná a véleményét? Ad annyival többet mint a gyári progi hogy megérje megvenni? Olyat is olvastam hogy lefagy, újraindul stb...
Szóval szívesen vennéma véleményeket. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Melyik a legjobb kép/stb. megosztó tv-vel alkalmazás?
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
A Facebook és a Messenger alkalmazásban hol lehet azt beállítani, hogy a rendszerhangokat használja értesítésekkor? Egyszerűen nem találom, hol lehet beállítani.
Üdv:
István -
col
addikt
válasz
silboy
üzenetére
Gyakorlatilag akkor itt is emberi beavatkozás szükséges. És ha sorozat (minden munkanap pl.) ébresztést állítasz be, akkor itt sem felejti el, ha kilövöd az épp aktuális ébresztést, amikor megszólal, magyarán nem felejti el, nem kell kikapcsolnod és utána vissza. Nem igazán látom ennek a "kényelmi funkciónak" az értelmét, amit példaként felhoztál más platformról.
-
silboy
aktív tag
Ilyen funkció van android-on és windows-on is. Megnyitod az alkalmazást, és a következő riasztás mellőzésére böksz. Nem kell megvárnod, hogy elkezdjen riasztani, hogy kinyomhasd, és nem kell kikapcsolnod majd a riasztás időpontja után vissza kapcsolnod,amit lehet, hogy elfelejtesz. Nagyon okos találmány...
-
col
addikt
-
silboy
aktív tag
Tudnátok olyan ébresztő óra alkalmazást ajánlani amiben van emelkedő hangerejű riasztás, illetve lehet mellőzni a következő riasztást (pl. ha beállítok egy hétfőtől péntekig tartó reggel öt órai ébresztőt, ésegy reggel felkelek mielőtt riaszt, ne kikapcsolással kelljen mellőznöm)?
-
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, kiprobálom.

Gyárilag a Fotók alkalmazásban lesz alul egy plus “Import” fül.
-
Sziasztok!
Vettem tegnap egy Lightning- SD kártya olvasó adaptert, hogy a sportkameráról a képeket/ videókat át tudjam másolni iPadre/iPhone-ra. De sajnos miután beteszem a kártyát az olvasóba, az importálás helyen nem jelennek meg a képek. Viszont ha a Sony kamerám kártyáját teszem be, akkor minden jó.
Valószínűleg a mappa szerkezet/ fájl rendszer nem tetszik neki.
Van erre bármi megoldás? Esetleg egy külső alkalmazás ami látja a képeket?

Köszi!
-
Sziasztok
Önéletrajz készítö app létezik?

-
Giovan!
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja, úgy már nálam is bedöglik. Akkor mégsem vagyok különleges

-
MasterMark
titán
válasz
Totheground
üzenetére
A többi iOS böngészőben jó, pedig mind ugyanazt a motort használja.
Akkor most?És az, hogy a tabváltás akad, nem hinném hogy a weboldal hibája lenne.
-
Totheground
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ez csak azt mutatja, hogy a holap kodolasa tragya. Desktopon is van olyan, hogy egy oldal szar bizonyos browser alatt mig a masikkal tokeletes. Ez a szar weblap ismerve.
-
Giovan!
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Az elsőnél a tabváltás nekem nem bugol, de a másodiknál nekem is akad a scrollozás (iOS 11.4.1). Gondolom az enyém ilyen kompromisszumos Safari

-
MasterMark
titán
Na most akkor itt mi a titok?
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ez nagyon fura. Nalami i8+, legfrissebb public beta ios12, es akad, gorgetni alig lehet, tabvaltas meg meg tobb masodperces muvelet

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem, kétszer is rápróbáltam, csak két weboldal nyitva, háttérben más nem megy. Gyakran törlöm a Safari előzményeket, lehet ez is segít.
-
MasterMark
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Egyik sem?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem sem akad, IPhone 7 legfrissebb ios.
-
MasterMark
titán
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem, ez a böngésző miatt van. Konkrétan akad a lapváltás is.

A mostaninál meg akad a scrollozás is, meg a tabváltás is.
-
anorche1
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mas platformokon, mas bongeszokkel mukodik. Ha mindenhol mashol jo, csak egyetlen egy esetben nem, akkor szerintem nem az oldallal lesz a gond.
De a webfejlesztes tavol all tolem, nem ertek hozza. Csak megjegyeztem, hogy azert a safari igen is cserben tud hagyni. -
-
-
-
consono
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
Én is a szinkron miatt kezdtem el használni, no meg van egy nagyon fontos dolog, ami miatt mindig visszatérek a Chrome-hoz:egy weblapon, ha megérintem a képernyő tetejét a Chrome felscrolloz a lap tetéjére és megjeleníti a címsort. Minden más böngésző, a Safari a Firefox és az Edge is egy érintésre megjeleníti a címsort és a következőre scrolloz csak fel. Nekem ez fontos
Egy csomó tapicskolást megspórolok vele, főleg pl. itt, ahol hosszúak az oldalak. -
galaxys80
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Kinek mi.
Nekem például jobb. Gyorsabb, kevesebb netet fogyaszt és gond nélkül szinkronizál mindent.
Nálam még Mac és ios között is problémás a szinkron Safari alatt.
De a Google translate is fontos számomra. -
Giovan!
addikt
Köszi mindenkinek, akkor maradok Safarinál. Gépen úgy is Firefoxot használok, és ott is utálom

-
moleculez
veterán
Kinek hogy tetszik az új Chrome design?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dell notebook topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig google keresgéltem, de hátha valaki tud mondani erre valamit gondolom elég egyszerű lehet a megoldás csak egyszerűen nem jövök rá. Köszi szépen!

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)