Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Köszönöm mindenkinek, siker!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
bigdady
nagyúr
[yconvert pro] ingyenes
-
baal-amiga
senior tag
Out There: Ω Edition és Alto's Adventure 1 juro.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Eagl3
veterán
Tudnatok egy egyszeru es praktikus megoldast ajanlani arra, hogy egyes kepeket, videokat csak en tudjam megjeleniteni a telefonomon, lehet valahogy rejtett mappat letrehozni?
-
tonyqa23
senior tag
-
bigdady
nagyúr
Facebook app helyett mit használtok?
Friendlyt használtam régen de háttérben kellett futnia hogy értesítsen és az sem volt túl acélos.
Paper volt régen még az megy ma? Használja valaki? Itunesomban fent van szerintem.
Más? Lényeg hogy értesítsen rendesen. Az se baj ha fizetős[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
kutga
nagyúr
Hölgyek, urak?
Gyors kérdés, SwiftKey vagy swype?
Let the Zone take me if I am.
-
kutga
nagyúr
-
galaxys80
veterán
Tubex-ben teljesen kinyírták a háttérben lejátszást.
Maradt még valami alternatíva? -
VMatteo
őstag
a swiftkeyben kilehet valahogy kapcsolni a space mellett a billentyűzet váltót? mindig rányomok
Tisztelet a Gépésznek!
-
bok92
addikt
Ingyenes a République! Elvileg az alkalmazáson belüli cuccok is azok, de a gyakorlatban továbbra is fizetősek...
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan cast-alkalmazást, mint az Allcast, ami mindent átküld a tv-re, csak ingyenes és egyszerű használni? -
kutga
nagyúr
Super mario ingyenes jól látom?
-
lezu20
tag
Hello! Létezik olyan böngésző ami pontosabban leforditja pl az angol weblapokat mint a chrome ? Köszi
-
jazzkifli
tag
Sziasztok!
Létezik olyan lightning csatlakozós SD kártya olvasó amivel oda-vissza tudok adatokat másolni az iPhone és a memóriakártya között?
Szeretném egyszerűbbé tenni a film/sorozat nézést telefonon, az iTunes-t picit nehézkesnek érzem.Van bevált kütyü erre?
Ezt nézegetem:
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B012PKYVT8/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1482880974&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=lexar+lightning+micro+sd+readerKöszi előre is!
Aláírás
-
Воланд
titán
Használ valaki okos vérnyomásmérőt, amihez van normális app IOS-re?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
Van aki megvette a teljes Super Mario Run-t? Hamar kiporgettem az elso 3 palyat, minden palyan megszereztem az osszes coint, a feketek voltak nehezebbek, de semmi extra.
Gondolkozok a teljes jatekon, de ez igy nekem picit monoton. Aki megvette, velemeny?[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Ilyen app-ot keresnek, ami mutatja a wifi channel-eket is.
-
Rage47
veterán
válasz #51177472 #27239 üzenetére
Megvettem. Még elvagyok vele, nem volt időm végigjátszani még. Első pályákat kimaxoltam, a többin egyelőre a pinkre mentem. Nekem tetszik a játék, tökéletes mobilra. Pár friendem is van már, esetleg vegyél majd fel.
Nekem tetszik a kihívás, van benne rendesen olykor.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek, urak!
Ha telepítek mondjuk egy chrome böngészőt, van olyan beállítás hogy az email linkeket, hivatkozásokat is azzal nyissa meg vagy a safarit nem lehet megkerülni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest