Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
Ha ez kiváló minőségnek nevezzük, akkor valóban süket vagyok 😀😀😀 bár a kötelező éves orvosi hallásvizsgálat nem ezt igazolja ,de sebaj. Átadom a kollégámnak is, hogy valószínűleg az ő füle is szar,bassza ki a Sennheisert, amit helyette vett és használja tovább az Apple cuccot, mert az a kiváló. Nem kötekedni akarok esküszöm,a véleményemet írtam le .
-
klaya86
őstag
Nézd , ugyanott, ugyanolyan körülmények között próbáltuk a két fülest. Az enyémben zajszűrés sincs, mondom, egyszerű melósnak vettem. A csarnokban kb 70-80 decibeles zaj van. Az airpods hangereje kevés volt,a zajt nagyon lehetett hallani, a hangzás tompa, se magas,se mély , közép tartománybab nyöszörgött valamit. A Lenovo oké, gumiharangos ,agybadugós, de nincs zajszűrés. A zajt kb alig hallani,a zene pedig teljesen élvezhető, inkább V karakterű hangzás,se szépen szól.Nyilván be lehetne jobban állítgatni az airpodsot, de a Lenovot is csak használom, semmi EQ, semmi extra. Spotify, aztán Youtube-ról ment a zene. A kollégám szerint is egy csöves, pedig ő aztán full Apple fan, de már bánja, hogy megvette. Nem vagyok süket nyugi, a munkatársam sem. Egyszerűen ez harmat gyenge, zenére abszolút alkalmatlan cucc és ezt az árától függetlenül mondom.
-
klaya86
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem a basszus a legnagyobb gond. Nulla dinamika jellemzi a hangzást. Lapos, középszerű, halk. Zajos környezetben próbáltuk (gyártócsarnok) . Alig lehet hallani. A munkatársam egyenként alapvetően rockot hallgat, konkrétan valami Tankcsapda számot mutatott. Majd kipróbáltam a saját telefonomra csatlakoztatva , nem lett jobb. Megnéztem más stílussal, amit én hallgatók (deep house, progresszív house, melodyc house) Egy nulla. Akció nélkül a füles 60ert és alkalmalmatlan zenére, akkor ne mondjam rá, hogy szar? Telefonálgatni meg videót nézni talán ok. Nem vagyok nagy hifis, de a zenét szeretem és azért van egy szint,amit azért elvárok hangzásban. Ez az airpods közelébe sincs. Szar 5 ezres, melós Lenovo füles ne legyen már más világ mellette....
-
klaya86
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Airpods 4? pár hónapja vett a munkatársam a 13 pro maxhoz. Azt hiszem akciósan, valami 45 körül. Mondom megsasolom már milyen a hangja 😃😃😃, mivel a munkatársam nem dobott tőle hátast. Azt hittem valamint vicc 😀 Nagyon halk, basszus szinte nuku, a zajszűrés, ha van benne, egy forintot nem ér,egy kalap szar. Zenére értelmezhetetlen.Odaadtam neki a csak melóban néha használt, kemény 5 ezerért vásárolt , AliExpresses Lenovo XT88 fülest. A maradék mosoly is elszállt az arcáról. Ne haragudj,de ennyi pénzért ez kb olyan minőség kis túlzással, mint anno a telefonok mellé adott, semmire nem jó vezetékes fülesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest