Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
killer
tag
Megoldódott. Utólag kicsit lámás, hogy hamarabb nem gondoltam erre, de a lényeg:
ipconfig >*.txt
Nem kell /batch, helyette a megszokott > jel.
Ez van :) -
killer
tag
Igen, ez nekem is eszembe jutott, de kompatibilitási problémák miatt nem megy. So, keresgélek még, nem hiszem el, hogy nincs ilyen progi. Azért kösz.
-
killer
tag
Sziasztok!
Egy problémára keresek megoldást. Egy távoli gépre szeretnék becsatlakozni, melyen eddig w98se volt, de most már win2k van. A gondom az - mivel dinamikus IP-t kap -, hogy a 98ban oly jól használt ipconfig /batch *.txt win2k alatt nem működik, illetve én nem jöttem rá, hogyan. Kellene valami olyan megoldás, ami a gép IP-jéről készít egy szöveges file-t. Ha valaki ismer ilyen kis progit, vagy van valami jó ötlete (esetleg van egy másik progi a 2kban, ami tudja ezt) írjon!
Köszi előre is.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest