Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
aktív tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Es torolni amit mar odamasoltam? Ezekbe. Amappakba sr tudok belepni, pedig latom.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, egy olyanban kerem a segitsegeteket, hogy van egy ipadem. Fm24 touch arcade jatekkal jatszom. Szeretnek filet masolni. Ez meg is van, itunes al osszekotottem. Latszik jobb oldalt a mappa rendszer. A kerdesem az, mappakba hogy tudok belepni. Masik, egy mar atmasolt filet hogy tudok kitorolni onnan ha megse kell. Koszonom szepen elore is.
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, egy olyan kerdesen lenne, hogy van egy ipad-em. Elotte apple tv app-ot mar hasznaltam. Ha kert is azonositast akkor sms vagy emailben kerte. Amiota megvan az ipad mindig a meglevo apple eszkozre kuldi ami nagyon bosszanto. Hisz mi van ha nincs nalam stb. Nem lehet valahogy azt beallitani, hogy az elsodleges azonositas sms vagy email legyen? Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest