- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dwarves
újonc
válasz
norbi2010
üzenetére
Helloka!
Itthon magyar boltból eu modellt 192k ért lehet megvenni a legolcsóbban... Így a külföldi ebay is drágább és rizikós így kilőve. Aprón meg ugyan ez vagy drágább ajánlat van... Egyenlőre nem lehet mocorogni semerre ez a legjobb /legolcsóbb ajánlat.
Ami érdekelne még: teljesen mind1 honnan származik az ipad, és hogy honnan/kitől veszed, ha fóliás vadonat új készüléket veszek, azt gariztatja kötelezően minden normális magyar hivatalos szervíz? Istyle stb.... Mert akkor az se fontos hogy ki milyen számlával adja....
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Más: honnan lehet tudni hogy ha magánszemélytől van ipad vásárlás (ami bontatlan, fóliás, eu modell) , hogy ha bármi is van vele műszakilag, azt gariztatásnál elfogadja majd barmelyik istyle bolt)?
-
Dwarves
újonc
Sziasztok. Szeretnék beszerezni egy ipad pro 10.5 2017 modellt, (ha jól láttam ez a legújabb), és kellene egy kis infó honnan tudnám megvenni a legolcsóbban, hol érdemes nezelodni, vadászni, esetleg hol szokott akcióba, learazas lenni?? Arukereso 192k összeget dobott ki, jó lenne ennél olcsóbban megvenni. (sima wifi 64gb elég nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- iOS alkalmazások
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest