Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Revoltek
üzenetére
Én lehetek akkor az első, aki véleményezheti itt ezt a Hub-ot.
Hat nap alatt meg is érkezett és gyorsban ki is próbáltam pár funkciót a nap folyamán.
USB-A port és a Fájlok app látta egyből a "fogalmam sincs mire formázott" pendrive-omat , írás-olvasást nem teszteltem, de filmet elindítottam rajta és rendben volt.
Ugyanezen film közben csatlakoztattam TV-re is HDMI kábellel és ott is rendben volt minden.
A képarány miatt persze alapon két oldalt fekete csíkok vannak, de film közben a VLC rendes arányban tolja ki a képet (fel is ismeri közben a VLC, hogy külső megjelenítő van csatlakoztatva).
A 3,5mm jack is megfelelő, szerintem hangminőségre is, leginkább én erre fogom amúgy a Hub-ot használni.
SD és TF kártyám nincs, ezt a részt nem tudom tesztelni.Részemről egyébként összességében csalódás sajnos ez a Hub. 😔
1. Nem fogom tudni Air 4 esetén rendesen, sarkába rögzített módon használni, mert tok nélkül az üvegfólia pont annyit vastagít, hogy lehetetlen legyen (mágneslapka nélkül meg persze lötyög), ESR tokom meg vastag neki.
2. Géphez csatlakoztatva folyamatosan aktív (érzésre enyhén langyosodik is), alvó módba pedig nem hajlandó menni.
Ma éjszaka kíváncsiságból rádugva hagyom és megnézem mennyit fog merülni, de sajnos számítok rá, hogy 7-8 óra alatt 10%-ot is képes lesz leszívni.
Pedig az én felhasználásomban nagyon örültem volna neki, ha szabad lett volna folyamatosan géphez csatlakoztatott állapotban hagyni, de úgy tűnik nem erre van kitalálva, hanem ezt is dugdosgatni kell majd, amikor szükséges valami funkciója.A Type-C-n keresztüli töltést egyelőre nem próbáltam, mert általában úgy töltöm a gépet, hogy közben nem használom.
Ezzel a Hub-bal meg "veszteségesebbnek" tűnik ugye a töltési folyamat.Ha a márkás, drágább Hub-okra is vonatkozik a felsorolt negatívumok valamennyi része, akkor azt tekintsétek tárgytalannak ennél a Hub-nál, más Hub-okkal nincs tapasztalatom.
-
válasz
Revoltek
üzenetére
Mondjátok már meg légyszives, hogy ami USB Hub-okat a webes leírásuk szerint Pro-khoz valónak írnak (Air-ekről szó sincs pl ennél az amazonosnál), azok valójában működhetnek-e Air gépekkel is?
Már majdnem rendeltem egyet a korábbi Uni-s Hub-ból, de ez a német Amazonos mindenképp szimpatikusabbnak tűnő a szállítási idő miatt, plusz ezzel biztosan nem lenne vám szarakodás sem.
Köszi előre is!

-
kakuk.tamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- XPEnology
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, hamarosan meglátod