Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
válasz
koxkids
üzenetére
Millió és egy teszt van neten, de röviden az én véleményem: Én Air2-ről váltottam 12.9” M1 Pro-ra (ugyanitt eladó arany/fehér iPad air2, dobozában, papírokkal. Új kora óta az enyém. 50000Ft). Hatalmas a különbség teljesítményben és méretben is. Ha sima felhaszálásra kell(netezés, gaming) elég az Air4.
Érdemes beruházni egy billentyűzetre is hozzá, nálam mióta megvan az iPad és a billentyűzet egérrel, be sem kapcsoltam a számítógépet. Azért vannak hibák, bár az szerintem a oprendszer hibája: Ha több ablak meg van nyitva és be szeretnéd zárogatni őket, “szellemablakok” jelennek meg a kijelzőn. Youtube és a Flightradar24 miultitasking módban futtatva belassítja elég rendesen a Pro-t!!! Az iPad keretén van egy-két esztétikai hiba(ragasztócsepp a kijelző és a keret találkozásánál, pont a hangerő gomboknál). -
válasz
koxkids
üzenetére
Minden ipadhez igazolnod kell hogy diak vagy, kernek toled lakcimet, es mar aznap este kikuldik hozzad Lakatos Szilveszter Sztallónet aki nezi, hogy az hasznalja e az ipadet akinek a nevere szol a szamla
szoval veszelyes biznisz ez …
/sarcasm
Vedd meg haverral es kesz, nem agysebeszet ez

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Linux haladóknak
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular akku 90+
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest