Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
-
Andris837
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Köszi az ajánlást, meg is érkezett a tok. Pár napja használom már és nagyon tetszik, kényelmes és jó minőségűnek tűnik.
A toll egyelőre nem hiányzik, így azt végülis nem rendeltem meg. Nem sokat jegyzetelek rajta, rajzolni meg nem igazán tudok, így nem használnám ki szerintem.
Billentyűzetet viszont lehet hogy hosszútávon érdemes lenne beszereznem. Logi-t néztem már, de egyelőre még el vagyok az iPad-en pötyögéssel.
Ti milyen billentyűzetet használtok? (Ha használtok egyáltalán) -
Andris837
senior tag
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, valószínű, hogy egy Spigen tok lesz beszerezve a készülékhez. Néztem ezt a tollat is amit fentebb linkelt NGA, ez is felkeltette az érdeklődésemet. Akkor ha biztosra akarok menni rendeljek mellé pencil hegyet és azzal gondolom biztos nem karcolódik a kijelző.. majd írj már tapasztalatokat ha tesztelted a tollat.
köszi! -
Andris837
senior tag
Sziasztok,
tegnap én is beléptem az iPad tulajdonosok táborába, egy 9. generációs iPad-el (64 GB, wi-fi).
Szeretnék a készülékhez ár-értek arányban “best buy” tokot vásárolni. Tudtok ajánlani tokot, illetve oldalt ahonnan beszerezhetném?
Ugyan nem ez az első Apple termékem, de biztosan lesznek még kérdéseim amikkel majd jövök még a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi!