Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
november
üzenetére
1, Szerintem nagyon jó az AIR-is, bár többször elcsábultam, jó a marketinggépezet. Nem véletlenül nem adtak ki Air3-at, nem volt most idén értelme fejleszteni a 2-t, jövőre bekerül sztem a 3dTouch vagy a Pro érzékenyebb érzékelője.
2, A megvásárolt appokat bármikor le lehet törölni, utána ingyen vissza. Van családi megosztás. A párom hozzám van kapcsolva, ha valamit én megveszek, ő is ingyen letöltheti.
3. Nincs
4. Videók megfelelnek?
5. Én most egy ilyet vettem most az aprón 6.000Ft-ért, és használok az oktatáshoz, mert ott több az analóg jeles projektor. Ezeknek azért ennyi az áruk, mert nem passzív készülékek, hanem van benne egy kis aktív eszköz. Ugyan ilyen a lightning to HDMI is.Ezeket ott is tudod használni, ahol nincs wifi, vagy a másik készülék nem tudja. -
Noxy
veterán
válasz
november
üzenetére
-1 passz mert én mindennel maradok az iOS 8.3-n. Nem csak a JB miatt, mert ezek után már jobbat nem lehet várni. (Air, 5s)
-2 iTunes, iCloud mindent ment. Az AppStore-ból bármikor letölthetőek a megvásárolt App-k. Nem kell ujra meg venni, ha uaz-l az Apple id-l jelentkezel be.
-3 Vírus az ismertlen a JB mentes iOS-n.
-4 http://www.apple.com/hu/support/ipad/
B..kártya nélküli reg... ingyenes app letöltésével kell kezdeni. Eközben kell létrehozni az Apple id-t.
-5 Apple TV, vagy Google: lightning hdmi adapter ( az utóbbi nem nagyon éri meg az árát, + 10e egy Apple TV. Az utángyártottakal meg néha gond is akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Amazfit Active okosóra
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest