-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz lugosi #47657 üzenetére
Oktatásokon például nagyon praktikus iPhone-nal fotót csinálni egy prezentációról amit élőben csinál valaki éppen projektorral, a fotót pedig azonnal ipadra küldeni és beilleszteni egy saját jegyzetbe, ami mellé lehet írogatni tollal. Gyors és hatékony, én nagyon szeretem. Óriási előny szerintem sima papírhoz képest, én simán leköröztem ezzel mindig másokat és több információt sikerült megérteni (nem a lekörözés a cél, a szót csak a szemleltetés miatt használtam).
Gondolom MacBook is jó lehet, oda is be lehet illeszteni egy iPhone-nal készített képet; csak az már nagyon látványos talán vagy zavaró, ha valaki egy prezentáció alatt folyton ír, mint egy gépíró.
Mindentől függetlenül én nagyon ritkán használom a tollat, inkább csak úgy van és jó, ha néha kell. De inkább tíz ujjal írok gyorsan ha sokat kell írni.
Szerk: annyi kiegészítés, hogy tollal nagyon igényes és strukturált írásképet lehet elérni, mindig ugyanazzal a színnel és vastagságban - ezt nagyon szeretem. Kék Stabilo rost iront nagyon jól lehet hozni, ami az abszolút kedvenc nálam. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Próhoz (M4) magyar fekete - Csak 1db!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest