Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Korábbi hozzászólásban linkeltem, hogy az apple ipad mini 7 smart folio tokja jó a mini 6-ra is a leírásuk szerint, így ez visszafelé is igaz lehet - igaz ez az oldalsó gombokat nem fedi mint pár bepattintós tok, így ha ott változott valami, akkor az olyan tokokkal lehet gond.
Ha már tok: valaki nem tud egy jó sleeve tokot mini 6-hoz, amibe belefér smart folio tokkal együtt? Otthon csak a smart foliot használom, de ha viszem valahova, bele szoktam rakni egy 10 éves gerilla márkájú általános sleeve tokba, csak azon már eléggé kezdi megadni magát a cippzár.
Pro 11-hez gyártanak nagyon jó sleeve tokokat, most vettem az alzán egy utolsó darabos leárazottat, ezt, de úgy vettem észre, hogy a mini eléggé hanyagolva van ilyen szempontból a legtöbb gyártónál.Ágyban olvasgatásra szerintem is jobb méret a mini 6, mint a pro 11-em, sokkal tovább tudom kényelmesen tartani - fotelben mondjuk a nagyobb képernyő miatt inkább a pro 11-et használom. Utazáshoz is jobb a mini 6, ha repülővel megyek valahova, általában a kisebb méret és tömeg miatt mindig ezt viszem magammal (igaz még egyszer sem mérték le a hátizsákom
).Az általad említett jelly scrollt én még nem vettem észre (ennek örülök is, mert utána biztos csak erre lennék ráfixálódva
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.
Kíváncsi vagyok, hogy a mini 7-nél ezt fixálják-e valahogy, vagy ha ugyanazok a panelek mennek bele, akkor ugyanúgy jelen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).
), viszont azt gáznak tartom, hogy egy 250k-s eszközt kiadnak ilyen hibával.