- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Én pont a faceID miatt is választottam a Pro-t tavaly, számomra kényelmetlen állandóan a bekapcsológombhoz nyúlni. Persze az elvileg 120 Hz-es képernyő is sokkal jobb, mint a 60, de nekem azért ezen a képernyőn sem teljesen folyamatos a görgetés, míg telefonon annak látom. Valószínűleg a képernyő mérete miatt.
-
tybsen
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Nem tudom, mennyire segít a hozzászólásom, de tegnap megnéztem a 11” és 13” pro illetve 13” air modelleket, számomra a 13” Air kijelzőjén nagyon zavaró volt az animáció, vagy csak a 60 Hz miatt volt, nem tudom. Kifejezetten lassúnak tűnt / “akadozott” az animáció. Önmagában is látványos volt, de különösen feltűnő volt a pro-val összehasonlítva (de lehet, hogy csak azert volt szokatlan, mert a telefon es ipad is 120 Hz amit hasznalok).
A pro pontosan úgy működött, ahogyan az elvárható volt. Szuper gyors és élmény volt használni, én azt venném, ha van rá lehetőség vagy spórolnék kicsit rá ha ez működhet. Esetleg nézd meg élőben, mert lehet, hogy csak a kiállított példánnyal volt valami.
#46154 alba-regia Grat hozzá, jó volt olvasni az első tapasztalatokat :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest