Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szinte mindent meg lehet oldani iPaddel is, csak nem olyan hatékonyan (meg sokszor nagyon körülményesen) mint egy desktop szintű operációs rendszerrel. Főleg ha egyidejűleg több alkalmazást kell használni. A fenti példámnál maradva, a Photoshoppal szerettem volna egy fotómontázst csinálni, és míg neten kerestem még alapanyagot, addig a Photoshop nem maradt a memóriában, bezárta az aktuális fájlt (még jó, hogy legalább elmentette). Persze, biztos túl sok megnyitott appom volt, vagy böngészőfülem, de nehogy már ilyenre kelljen figyelni, ilyen egy desktopom nem történne meg. Szóval nekem ebben a méretben túl kompromisszumos, egyáltalán nem “gyakorlatilag Macbook Air”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest