Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
12promax/13promax/14peomax/15promax - ezekben mind volt 5G, mindegyik telefon megvotlt nekem
Kb szumma 1 napot hasznaltam ezt, sokkal stabilabb meg a 4G
ja es 4G mobilwifivel is tudtam 8-10MB/s tolteni torrentrol nyaraloban
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban -
Gubu0101
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Jo az ha kepes halozatot is hasznalni.Utaztam kifele most es az allyra hotspotoltan az iphonerol.15-20 percenkent dobta a mobilhalozatot.Felkelett oldanom,hogy ujra elinduljon az internet.kb 2 orat kinlodtam igy,aztan hagytam is a fenebe.Xar ez mikor online jatekot jatszol.Ha adott minden,akkor menetkozbe nem kell szorakozni a hotspotal a tabeleten,hanem mehet a mobilnet,lehet nyugodtan filmetnezni stb.Nekem volt adatkartyam pluszban meg szolgaltatotol vettem az ipadot,mashonnan nem is szoktam venni semmit.Igy kb alap a cellular.
Ha adott valakinek,hogy egy helyben hasznalja joforman az ipadot,mindig van wifi elerese,akkor termeszetes,hogy folosleges mas verziot venni.Volt olyan eset,hogy a fonokom benezett egy szamlat idekint es lekapcsoltak az internetet amit 3 honap alatt sikerult elintezni,hogy legyen ujra,milyen jol jott ilyenkor is,hogy van mihez nyulni
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kutya topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban