Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lugosi
üzenetére
12promax/13promax/14peomax/15promax - ezekben mind volt 5G, mindegyik telefon megvotlt nekem
Kb szumma 1 napot hasznaltam ezt, sokkal stabilabb meg a 4G
ja es 4G mobilwifivel is tudtam 8-10MB/s tolteni torrentrol nyaraloban
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban -
Gubu0101
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Jo az ha kepes halozatot is hasznalni.Utaztam kifele most es az allyra hotspotoltan az iphonerol.15-20 percenkent dobta a mobilhalozatot.Felkelett oldanom,hogy ujra elinduljon az internet.kb 2 orat kinlodtam igy,aztan hagytam is a fenebe.Xar ez mikor online jatekot jatszol.Ha adott minden,akkor menetkozbe nem kell szorakozni a hotspotal a tabeleten,hanem mehet a mobilnet,lehet nyugodtan filmetnezni stb.Nekem volt adatkartyam pluszban meg szolgaltatotol vettem az ipadot,mashonnan nem is szoktam venni semmit.Igy kb alap a cellular.
Ha adott valakinek,hogy egy helyben hasznalja joforman az ipadot,mindig van wifi elerese,akkor termeszetes,hogy folosleges mas verziot venni.Volt olyan eset,hogy a fonokom benezett egy szamlat idekint es lekapcsoltak az internetet amit 3 honap alatt sikerult elintezni,hogy legyen ujra,milyen jol jott ilyenkor is,hogy van mihez nyulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- EAFC 26
- LEGO klub
- Trollok komolyan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Cyberpunk 2077
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Es igen en 10ezerert vettem, hasznalom 2-4 eve, annak az akkuja mar eleg tropa de van amikor hetekig kabelre kotve log a nyaralo sarkaban