Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
plusz mennyit merul a telefon amiatt hogy aktiv hasznalat plusz wifi hotspotkent mukodik ami igazabol nem is arra van meretezve... nagyobb antenna, jel is stabilabb... ha sok evre veszi az ember az ipadet annyi idore marginalis a kulonbseg arban amit a cellular jelent, ha nem kizarolag hazon belul hasznalja. elore persze nem szivesen fizeti ki az ember a felarat.
-
Roland861010
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Amúgy meg utazáshoz tökéletes a cellural verzió. Szülőknek vidéken nincs Wi-Fi mert kiváltottam nekik korlátlan nettel.
Még micros net van a faluban miközben a 4G meg maxon pörög náluk.
Vagy nyaralás alkalmával is kényelmesebb.De igazából lényegtelen.
Nekem ez jelenleg verhetetlen ajánlat volt. -
Parson
addikt
válasz
Gubu0101
üzenetére
Bizony az iPhone-ról iPad-re megosztott internettel nekem is az a tapasztalatom, hogy nem annyira gördülékeny és könnyebben meg is tud szakadni alkalmanként, mint egy eleve beépitett megoldás... (egyszerüen hol pöpecül müködik, hol meg csatlakozni sem óhajt, pedig próbálkozik az ember ugyanúgy rakni az eszközöket). Ettöl függetlenül én pl telekre egy fixen telepitett sim kártyás wifi routerben gondolkozom ami kellöen erösen szórja a netet az iPad-eknek... ha az se jön be, akkor franc se tudja mi lesz egyelöre... szerencsére iPad-et inkább csak nyugodtan üldögélve használunk, és sosem útközben vhová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest