Hirdetés
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Én ökölszabályként azt javaslom, hogy a kiadástól számítva 5 évnél öregebb iPad-et nem érdemes venni. Ezt még pár évig tudod használni, úgy, hogy van rá frissítés is és már nem drága. A mini 5-re még kijött a 17. iPadOS, így abban még van 1-2 év apple támogatás, a mini4-et is meg lehet még venni, bár erre marad ay iPadOS16.
-
btudos
nagyúr
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Én nem vennék Mini 2-t, 10 éves konstrukció, jó pár éve nem támogatott, rengeteg türelem mellett is csak nagyon korlátozottan használható, és ugyanez igaz a Mini 3-ra is, ezek a házat és az ujjlenyomat-olvasót leszámítva azonosak, úgyhogy ahogy ittakary is írta, Mini 4 a belépő a használható Minik világába.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tomorrowland
üzenetére
Hááát mi tavaly nyárig használtunk egyet elsősorban netflix és társai, de talán pont a hbomax már nem támogatja, többit nem néztem.
Youtune is félig meddig szenvedés lesz, netezés kb teljesen.
-
válasz
Tomorrowland
üzenetére
meg kell nézni, hogy mi a legutolsó iPadOS ami elérhető, és mi az applikációk minimum követelménye
a hajadat nem fogja letépni a sebesség az biztos, de pl egy youtube netflix elfuthat rajta, mondjuk én minimum egy Mini 4et vennék, de ez persze függ az anyagi kerettől
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest