Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Azért elég nagy a kijelzőfelület, hogy könnyen sérüljön. Legyen az üveg bármennyire is karcálló. Nekem is amikor meglett az első Air-em tavaly, az első dolog volt hogy üveget tettem rá, de pár hónap után leszedtem, mert idegesített hogy érezhetően nehezebb lett tőle a cucc. A 12.9-es Prómra viszont fel se merül az ilyesmi. Ki a házból kizárolag tokkal jön ki.
-
Parson
addikt
Hát akkor hiába írom le ide az okokat... fogadjuk el, hogy van olyan user, aki szereti az eszközét védeni elölröl-hátulról. Kétbalkezesek néha, elejtik az eszközt, és ez ellen védik vagy szimplán egyéb balesetmegelözés okán rakják fel.
Én is ejtettem már el eszközt, nem is egyszer, viszont a védelem (igen, a fólia is véd) miatt nekem nem pókhálósodott eddig semelyik kijelzöm. Remélem kielégitö a válaszom.Amennyiben te neked nincs ilyenre szükséged, semmi gond, de kérlek szimplán fogadjuk el, hogy másnak viszont kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest