- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxxy10
üzenetére
igen biztos ide jár mindenki "meggazdagodni" - vicces az elképzelésed
én pl mindenhol ugyanannyiért rakom fel amit hirdetek#35689CharlieDrop
szerinted mi a megbízhatóbb?egy hardveraprós profil ami mögött nincs más csak egy rajzolt kép, vagy egy facebook profil amit több mint 10 éve regisztráltak?
én pl Facebookon azért szeretek vásárolni, mert látom hogy Lákátos Lúkszkájvóker hirdeti a független telefont letiltás elleni garanciával, akkor fix hogy nem tőle veszem meg... mert tőle egy garanciát kapnék: azt hogy azt a telefont le fogják tiltani
eladás ugyanúgy: ha egy tök normális ember rámír, jó helyesírással, gyorsan válaszol mindenre, mindent megbeszélünk azonnal, sokkal szívesebben találkozom vele semmint egy "70et adok érte báttya, és hozd már el nyugatihoz" privát üzenetre
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HP omen 17-w131ng bontva
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest