Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
"Meg kérdezhetem, hogy miért nem használtad az iCloud mentést is?"
Én meg azt kérdezném miért kéne? Miért menteném oda, ha 5GB áll rendelkezésre, nekem meg 16GB-nyi adatom van? Mivel lesz az jobb nekem, főleg, hogy állandóan ezzel fog akkor bíbelődni a gép, hogy oda menteget, lassítva a rendszert. Elsők közt van ajánlva, hogy gyorsítás érdekében a mentegetéseket iCloudba ki kell lőni. Főleg, ha mezei felhasználó úgy tudja, a biztonsági mentést az iTunes megcsinálja. Ráadásul ha biztonsági mentésről van szó, én nekem az volna evidens, hogy le is menti a dolgokat, nem csak kiszelektálja, hogy szerinte mi kell meg mit nem. Ennél még a Windows is okosabb meg egyszerűbb. Minden esetre, 40 év alatt sose láttam még olyat, hogyha adatmentést akarok, és van biztonsági mentés opció, akkor még ahhoz plusszba nekem kell manuálisan másolgatni 3. féltől származó fizetős szoftverrel adatokat, hogy utána is meglegyenek. Lehet van ilyen, csak én ezt nem nevezném felhasználóbarátnak. És akkor és még nem is anyukám vagyok, aki azt sem tudja mint felhasználó, mi az a biztonsági mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest