Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
katokacaj
üzenetére
Igen. Ha ennyire fontos akkor nem éri meg szívni vele és venni kell egy type-C cuccot, mert csak egy Lightning to USB 3 Camera Adapter 15ezer kb. Ha meg is oldod külső táppal a tárolót, akkor Fat32 és exFat only formátumban gondolkodhatsz (meg Apple apfs). Nekem szerencsére elég az iXpand és az otthoni routerre kötött külső tároló.
Azt nézem, hogy a beragadt 2017-es 10,5 és 12,9 Pro-k kicsit túl vannak árazva. De hát ez Magyarország. Egy 2015-ös Intel Iris 5200 MBP is státuszszimbólum még itt (450 haha hogyne). Én még 180-ért vettem 10,5 Pro-t amikor porondon volt. 200-at sztem nem adnék érte, úgy, hogy az új AIR kari után kb. szintén ennyi lesz. Ez persze rohadt jó forintnak is köszönhető, de a 10,5-el csak lehúzás megy, mert ők tuti jó áron szerezték be anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest