Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
Betértem ma egy iStyleba tapogatózni, utoljára egy céges iPad 3 volt amit aktívabban használtam. Igazából csak az ergonómia, kijelzőméret kérdések foglalkoztattak.
Szóval az iPad Mini pehelykönnyű tömege tetszik, ezt el tudja tapogatni kézben az ember sokáig, de a kijelzőt túl kicsinek érzem a mai telefon méretek mellett. Volt anno sokáig egy Google Nexus 7 tabletem, kb egy súlycsoport minden szempontból.
Az iPad és iPad Air mérete jobb lenne a kijelzőt nézve, de ezek sokkal nehezebbek, nem az amit repülőn, kanapén, vonaton szívesen tartanék kézben.
Ilyen szempontból tudom egy subnotebook (12" körül) nehezebb, de azt csak simán a térdemre fektetem és kész.
Hánemtom... Még nem futottam le ezt a kört, hajlok a kijelző minősége miatt az iPad felé, de egy használt üzleti subnotebookkal olcsóbban is megúszom, nem kell már a billentyűzettel sem foglalkozni. Csak ott meg kijelzőből nem kapok ilyen minőséget (ennyi pénzért, 100k alatt használtan).
-
btudos
nagyúr
válasz
Rage47
üzenetére
iPad Air és a Mini 2 tök ugyanaz a felszín alatt, szóval normál esetben nem kéne egetverő különbségnek lennie a kettő között.
Nekem Air 2-m van, már ezt se ajánlanám jó szívvel, és a 2017-es iPad A9-es procija is hamar szűk keresztmetszet lehet, mindenképp minimum iPad 2018-ban vagy annál újabb készülékben gondolkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest